Másfél perces kedvcsináló az Asura's Wrathról

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 1.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailer érkezett a Capcom és a CyberConnect2 legújabb szerelemgyerekéről, az Asura's Wrathról. A várhatóan február végén érkező játék főszereplőjét, Asurát kivételesen megint harc közben láthatjuk, a helyzet pikantériája viszont az, hogy hősünk karok nélkül kénytelen küzdeni.

Asurának alapjáraton két karja van, mint mindenkinek, azonban ha éppen felhúzzák, növeszthet plusz négyet, vagy ellenkező esetben, ha padlóra kerül, elhullajtja mindegyiket. A mostani bossharcnál valószínűleg ez lehet a helyzet, persze azt nem mondanánk, hogy a kolléga nem találja fel magát: ha kell, fejjel megy neki a nála sokszor nagyobb ellenfélnek. Az Asura's Wrath Amerikában február 21-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, remélhetőleg nem sokkal később hozzánk is befut.

8.
8.
Most nem azért, de aki ilyennel akar játszani (minden negatív felhang nélkül) vegyen konzolt. Egy Bloodrayne, Legacy of Kain (BO2 főleg) vagy épp AC megértem, hogy jön PC-re, de ez szerintem már annyira arcade és nem szól másról csak kontroller kínzásról, hogy szerintem tök felesleges. Én szeretem a "verekedős mászkálós" cuccokat, de ezzel tuti nem játszanék...
7.
7.
Dercsi
Nekem nem jött be így a gameplay alapján...Meg maga az egész nem tetszik valamiért. Én a Darksiders II-t várom már nagyon, így ránézésre ez nem lesz egy nagy szám...Azt lehet tévedek, nem kicsit :)
6.
6.
Cuppak
#5 Én nem vagyok fanatikus PC-s, de nekem ez van és kész, jó lenne ha jönnének rá ilyen játékok :/, mert inkább másra költöm a pénzt mint hogy konzolt vegyek, jó ez nekem.. csak ugye jöhetne több cím is PC-re
5.
5.
5T3V3N
#3: Mert Pc nehezebb fejleszteni meg bla bla, Azért nem adják ki pc-re hogy ne lehessen mutogatni: a pc mennyivel többet tud bármelyik Konzolnál, és ez ne rontsa a piacot.Plusz az emberek lusták telepítgetni meg drivert frissíteni, csak belökik a gépbe a diszket oszt kész is van, közben meg azt se tudja hogy kell egy villanykörtét kicserélni(tisztelet a kivételnek). Egy fanatikus PC-s.
4.
4.
giga321
Ez nagy játék lesz. Jah hogy nem jön ki pc-re akkor még sem XD
3.
3.
Garfartix
Ezt most megint miért nem adják ki PC_re?
2.
2.
Alvess
nah sztem a God of War mehet is pihenni ami az EPIC uságot illeti. Ez mindent visz, letépik a karját és simán küzd tovább. Ezt birom én a japánokban.
1.
1.
wolfwarrior
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...