Csúszik a PC-s Call of Duty: Elite startja

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 4.
  • Csúszás
Link másolása
Az Activision visszatartja egy rövid ideig a Call of Duty közösségi rendszerének debütjét a számítógépes platformon, míg PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok a Modern Warfare 3 premierjével egy időben, késedelem nélkül el fognak indulni. A késés oka: több idő kell a biztonság megteremtéséhez.

A Beachhead Studio fejese, Chacko Sonny elmondta, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket a Call of Duty: Elite szociális rendszer fejlesztésével. Főleg PC-s környezetben nehéz megteremteni a kellő biztonságot, s azt, hogy minden felhasználó hiba nélkül vehesse igénybe a rendszer szolgáltatásait.

"Több időre van szükségünk, így a Call of Duty: Elite számítógépeken nem indul el az első napon."

A Beachhead jelenleg is keményen dolgozik azon, hogy minél előbb elindítsa PC-n az Elite-et, de még így sem tudják tartani a november 8-i dátumot. Az ok igen egyszerű: a PC egyáltalán nem biztonságos platform, központi ellenőrzés nélkül bizonytalan a biztonság fenntartása, szemben az olyan zárt rendszerekkel, mint az Xbox Live vagy a PSN. Sokan képesek arra, hogy megbuherálják a statisztikákat, igazságtalanul fényezve magukat - emelték ki a fejlesztők.

A Call of Duty: Elite ingyenes és prémium szolgáltatásként egyaránt elérhető lesz, minden szükséges alapfunkció működik díjmentesen is, ám az extra tartalomért fizetnünk kell majd. Pontos PC-s dátum még nincs, reméljük, hogy csak pár napos kényelmetlenségeket szenvedünk majd el.

12.
12.
Quent1n
#5: Reálisan csak akkor lehetne lemérni ha mondjuk 1 évre megszűnne a warez de teljesen. Ha akkor sem nőnének az eladások jelentősen akkor ki lehetne jelenteni ,hogy a PC-seknek más igényszintje van és a jelenlegi konzolra is megjelenő játékok nem elég jók nekik. Viszont ha meg jelentősen nőnének az eladások akkor az lenne bizonyított, hogy a wareznak is komoly szerepe van az akár 10:1 arányú eladásokban. Így csak találgatni lehet.

Fontos 96: Killstreakeket mindig utáltam, mert 5 fölött kempelésre buzdít, hogy bújj el és aki arra jár öld meg szépen. Persze van aki erre azt mondaná, hogy taktikázásra buzdít és ebbe is lehet valami igazság :)

Amúgy meg tőlem jöhet a CoD 0 innovációval de ne 13-14k ért jöjjön akkor hanem 7-8 ért amennyit ér egy olyan játék aminek a motorjához x éve hozzá se nyúltak és nincs benne rendes fizika (nem full rombolhatóságra gondolok).
9.
9.
NoNametheOneandOnly
#5 Jah, ahoz képest h nekünk a legjobb a vasunk, mi szopunk talán legtöbbet. Portolt szarokat kapunk meg stb....
8.
8.
Donpedro
Activision - fucking with the PC community since 2009
7.
7.
biohazard rex
"Főleg PC-s környezetben nehéz megteremteni a kellő biztonságot, s azt, hogy minden felhasználó hiba nélkül vehesse igénybe a rendszer szolgáltatásait." Minden felhasználó? Ja értem. Be vannak szarva hogy feltörik az elite-t....
6.
6.
anonymus26
hát igen a PC örömei :)
5.
5.
Yeromos
Komolyan mondom lassan mi, PC-sek leszünk a játékvilág lopós cigányai a közvélemény szerint! :S
4.
4.
Blue Heawen
Én nem játszok sok lövöldözős játékkal inkább autósokkal de én várom kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.
3.
3.
Deadmann
Szerintem tök jó dolog :) Viszont abban reménykedek, hogy Ps3-on magyar profillal is igénybe tudom venni a szolgáltatást. Vagy mindenképp külföldi (pl angol) kell hozzá? Tud erről valaki valamit?
2.
2.
1.
1.
elite_hun
Szerintem maga az elite egy kényelmetlenség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...