Csak jövőre válik ingyenessé a Star Trek Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben idén már nem, csak január közepétől válik ingyenesen játszhatóvá a Star Trek Online. Az MMO-ra egyelőre elő kell fizetni, de a játékot fejlesztő Cryptic Studios régóta fontolgatja, hogy a Champions Online után free-to-play modellre vált ezzel a címmel is.

A Champions Online az év elején vált ingyenessé, s bár a Star Trek Online nagyjából akkor rajtolt, mint a szuperhősös MMO, a Cryptic Studios mégis várt az üzleti modell átalakításával, pedig nem mondhatnánk, hogy a Star Trek-cím jobban teljesített volna. A fejlesztők régóta gondolkoztak az ingyenes játéklehetőség bevezetésén, majd szeptemberben bejelentették: még idén free-to-play játékká alakul a Star Trek Online.

Nos, ha idén erre már nem is kerül sor, január 17-én mindenképpen: a legutóbbi fejlemények szerint akkor válik elérhetővé a free-to-play játékopció. A játékosok választhatnak: vagy továbbra is fizetik a 15 dolláros a havidíjat, és akkor Gold tagságot kapnak, vagy a díjmentesség és a mikrotranzakciók mellett döntenek, és ilyenkor Silver rangot tudhatnak a magukénak. A két modell között természetesen lesz némi különbség, így az ezüst accountokkal bizonyos funkciókhoz és szolgáltatásokhoz, például a játékbeli chathez, a supporthoz és a fórumokhoz csak korlátozottan férhetünk hozzá.

3.
3.
Optimus Prime
#2: Egy MMO-t előbb meg lehet unni. :(
2.
2.
Ecneb
Ráunni a skyrimre?? Hát nekem eléggé bejön, és nem tervezem egy jó 4-5 hónapos játékmarathon után sem a ráunást ;)
1.
1.
erasmus
Kár pedig úgy terveztem hogy dec elejére / közepére kicsit ráunok a Skyrim-re ez ad majd egy kis változatosságot, de akkor csak januárban lesz rá lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...