Dream Stripper

  • Írta: szabi
  • 2005. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Lula és a Larry sorozatok után megérkezett az újabb erotikus töltetű játék, mely ráadásul teljes valójában mutatja meg...
Amiben van két mell, azt már viszik, mint a cukrot, bármiről is legyen szó. A szex és az erotika mindig is keresett volt, az is marad, nem véletlen, hogy annak idején, még a fekete-fehér korszakban (aztán a 16 majd 256 színűben) is a legelsők között jelentek meg a strip pokerek, vagy a "vágjunk le vonalakkal minél nagyobb területet a képernyőn úgy, hogy a repülő golyók ne érjenek hozzánk és a végén meglátjuk a pucsító csodát" típusú játékok.

Aztán jött a nagysikerű Larry sorozat, melynek legutóbbi tagja már impozáns 3D-s környezetben mutogatta például a koleszos cowgirl párnácskáit.

Luláról pedig, aki minden tinédzser virtuális netovábbja (Lara Croftnak csak a segge jó úgyis), hamarosan újra lehull a lelep, immár őt is 3 dimenzióban forgathatjuk, nézegethetjük, hopathatjuk.

Tehát a szex és az erotika mindig kelendő volt, ezért döntött valószínűl úgy az eddig még sehol sem jegyzett Ensign Games, hogy betömi a virtuális térben tátongó vetkőző-szimulátorok űrjét. A Dream Stripper igazából lehetne egy normál techdemo is, amiben a 3DMax-os arcok megcsillogathatják elfojtott beilleszkedési problémáikat, de úgy tűnik, ennél többről van szó, hisz pénzért árulják a játékot, melyet most kedvezményes áron, csupán 20 dollárért megvehetünk (szopi szopi 5 dollár).

Bár a lány teste tényleg jól ki van dolgozva, de kb. ennyi pozitívuma van az egésznek.

Akit érdekel, az letöltheti a demo verziót a játék hivatalos honlapjáról.

Ugrás a galériához


6.
6.
Lord Mixxx
azert Myko ha tudnal tok veletlenul hozza egy test kodot az jo lenne :D
5.
5.
Ca$h
Na jah.... egen... meg egy ok, ami miatt a kockafejuek sosem fognak igazi not szerezni maguknak... Brrrrr... :/
3.
3.
lewton6
khm... szóval megnéztem a demoját (34mb), elég jól megcsinálták a csajszit... de az értelmét még mindig nem látom.
2.
2.
Daks
tokmindegy, az enbaz venni fogjak, ha meglatjak a dobozt a boltban!
1.
1.
lewton6
khm... és ebben mi a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...