Decemberben jön az első AC: Revelations DLC

  • Írta: InGen
  • 2011. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Éppen csak megjelent az új Assassin's Creed, a Ubisoft máris bejelentette az első DLC megjelenési dátumát és tartalmát. Az időzítés pont jó: talán addigra mindenki végez az egyjátékos kampánnyal, és a játékosbázis java része már kőkeményen a multiplayert fogja nyúzni.

December 13-án fog megjelenni az első DLC a játékhoz, mely az Ancestors Character Pack névre hallgat, s nevének megfelelően - meglepő módon - karaktereket fog tartalmazni a többjátékos módhoz. A Ubisoft 320 MS pontért vagy 3,99 dollárért tervezi vesztegetni a négy új karaktert tartalmazó csomagocskát.

Az új arcok a Privateer, a Corsair, a Brigand és a Gladiator, mindegyik egyedi fegyverekkel és mozdulatokkal mutatkozik majd be.

Ezek mellett hozzá kell tenni, hogy megérkeztek az első külföldi tesztek is a játékról, s az értékelések nem mondhatók éppen kiemelkedőnek. Sokak szerint a Ubisoft túlságosan felszabdalta a történetmenetet, s a játék kora is kezdi megmutatni magát.

37.
37.
daenath
Hat .... nem vartak a DLC-vel, mint mindig jon a szokasos lehuzas (akkar a tobbi jateknal), ez a DLC jo nagy lof....sz (minden gamanal) ami nem fert (vagy nem akkartak) a gamaba utolagosan megkapja a kedves player, manyiert, kesz kib...s :P
34.
34.
giga321
#33: Ne is mond ember annyi game lesz még. Batman Saints Row 3 és nekem még AC is ááá.
33.
33.
Macifasz
#31: Részemről vita lezárva. Várom már a dec 2-át, addig pedig nyúzom az L.A. Noiret, jövőhéten meg a bőregér új kalandját. :-)
31.
31.
Kantor
Macival értek egyet, de ezen ne vitázzatok... Nekem futás közben az jött le, hogy Ezio-nak görbe a háta... :DD
30.
30.
Macifasz
#28: Ha már link, akkor légyszi egy hivatalos UbiSoftos hírt linkelj, amiben az áll, hogy lecserélték a színészeket. Ne rajongói blogot, hivatalos UbiSoftos közleményt. Akkor elhiszem, de addig tartom magam ahhoz, hogy szimplán csak ennyit javult, fejlődött a grafikus motor az AC1 óta. Plusz korosodtak is a karakterek. És ezen semmilyen videó, sem pedig játék élmény nem fog változtatni.
28.
28.
ZephyrDavid
#26: Te nem akarod elfogadni azt hogy új arcok vannak benne :D
Nem Én tehetek róla hanem a készítők gondolták így újítanak...
http://www.youtube.com/watch?v=vbKl2-9yfTg szerintem látszik a színész csere, aki eddig az arcát adta az már nincs benne.
De ha ennyire akarod legyen igazad aztán majd játék közben is tapasztja majd a retinád ha többet látod a monitoron futás közben...
27.
27.
Macifasz
#25: A lényeg, hogy szerinted lecserélték a színészt és a hangját, szerintem meg nem. Pont. Jó szórakozást a második végigjátszáshoz.;-)
26.
26.
Macifasz
#25: Látom nem fogtad fel a lényeget. Elmagyaráznám, illetve elmagyaráztam, de nem mentem vele semmire. Sebaj, nem fogok vitatkozni, mert úgysem jutnánk közös nevezőre.
25.
25.
ZephyrDavid
#23: trollolooLOL...
Akkor te mindent jobban tudsz az átlag játékosnál hisz még nem is játszottál vele nem hogy végig játszd... :D Gratulálok :D Akkor jobb ha végig viszem másodjára míg te még csak belekezdesz :D
24.
24.
Macifasz
#22: Rengeteg gameplay vidi van fent, amiket HD-ben is megtudok nézni, szóval láttam egy-két dolgot. Nem feltétlenűl kell hozzá játszanom vele, mert...de leírtam már a 20-as hsz-emben mindent. :-D

De amúgy meg felesleges vitázni, a lényeg, hogy jó játék lett (legalább is remélem) és már nagyon várom, hogy átvehessem PC-re-
23.
23.
Macifasz
#21: Amúgy meg lehet, hogy még nem játszottam vele, de ettől még nagyon sokat tudok róla, ugyan is nézem a vidiket, és elolvasom a fórumokat, oldalakat, ahol írnak róla. Nem csak akkor lehet tudást szerezni, ha játszol is valamivel. Az max a technikai és irányítási dolgokra igaz, de a többire nem.;-)
22.
22.
ZephyrDavid
#20: Játszol vele ? Végig toltad ? ha nem akkor ne hidd hogy jobban láttad mint Én :)
21.
21.
ZephyrDavid
#19: Ja és végig játszottam már... Szal aki még bele se kezdett az nem tud róla semmit. A képet azt nektek raktam be, mert Én már a játékban pont ezeket láttam vissza...
20.
20.
Macifasz
#19: De, fogok, de ráncaim lesznek, a bőröm megereszkedik, stb. Amúgy a grafikai motor cseréje illetve újítása miatt is lett picit más, de akkor is...Ezio 50 fölött van az új részben (már a Brotherhoodban is közelített felé) és Altairnek se a 25 éves énjéhez látogatunk vissza. Illetve nem csak. Szóval no para, nem cseréltek le senkit, csak öregítettek rajta, és csiszolták a grafikus motort.
19.
19.
ZephyrDavid
#16: Ez hülyeség :D mert teljesem más az arc karakterisztikája.
Ezzel most kb azt mondtad hogy ha te megöregszel nem fogsz a mostani énedre hasonlítani ????
Én magam szerint csak ráncosabb leszek vagy erősebb lesz az arc vonásom nem pedig át rendeződik az arc szerkezetem... Ha még 63 éves leszek akkor is magamra fogok hasonlítani...
http://www.gamesradar.com/assassins-creed-revelations-review/ az új grafikai motorban igazatok van ezt nem is cáfoltam, de a színészt akkor is lecserélték és az arcok újak... Ja és hozzá teszem Desmond 25 éves az AC1-ben Altair is volt :)
18.
18.
Kantor
#16: Ugyanezzel egyetértek, a játékban benne van Altair 21 éves korában, akkor ugyanúgy néz ki mint az egyesben... szal nemtom minek a rinya.
17.
17.
Macifasz
#15: Köszönöm szépen, erről van szó. Végre valaki gondolkozik is egy kicsit.;-)
16.
16.
Macifasz
Jaj gyerekek, gondolkozzatok már egy kicsit. Mindegyik karakter öregedett, Altair és Ezio is. Vagy szerintetek egy huszonéves ember ugyan úgy fog kinézni 50 éves korában is? Ugyan is Ezio kb. 50 felett jár ebben a részben, és valszeg Altair is öregedett pár évet, és nem az első részben megszokott, illetve megismert énéhez megyünk el. Desmond meg szimplán kómában van, és emiatt is változhatott meg a képe, de egyébként valszeg egyébként az történt, hogy csinosítottak a játék motorján, és ott ez lett a végeredmény. Nem cseréltek le senkit, csupán figyeltek arra, hogy a korral a külső és a hang is változik némileg. Ennyi.
15.
15.
Kantor
#7: Ne vicceljetek már... Altair AC1-ben volt 21 éves, a kép ami meg ott van azon 63 (nem viccelek tényleg annyi)
Desmond amiatt változott mert bent ragadt az Animusban.
Ezio ugyanúgy megöregedett.
14.
14.
ZephyrDavid
#13: Igaz! Lehet több pénz kellett volna Francisco Randeznek és így nem adta az arcát hozzá... De hát így jártunk. Gondolom a következő részben már ezek maradnak vagyis Desmond legalább is.
Pedig a Brotherhoodban már nagyon jól megcsinálták Eziót is ... most rá tettek volna egykét szarka lábat meg emberesebb szakállt az előző arca szerintem sokkal vagányabb lett volna...
13.
13.
giga321
#7: JAja én is kivagyok akadva nagyon nem tetszik ez az új arc szerintem lecserélték a pasast akiről mintázták de így elkúrni ezeket.Nem tetszik na .
12.
12.
ZephyrDavid
#10: Hát Én mondom már végig játszottam... Szal ebben már mindegyik így néz ki mint ahogy a legalsó mutatja.
11.
11.
sherex
#10: vagyis nem szebb de élesebb
10.
10.
sherex
#7: ja bakker mintha nem is ugyanazok a szereplők lennének és remélem hogy csak a képet tettét fel rossz minőségben az ac r-ből mert ahogy a képen látszik a régieknek szebb a grafójuk
7.
7.
ZephyrDavid
Erről beszélek :( Nálam ez nagyon lehúzta a játék hangulatát...
http://c3333424.r24.cf0.rackcdn.com/89770f887742652aa3563442568e30b900831653.jpg__620x500_q85_crop_upscale.jpg
Altair arca pfff nagyon LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...