Splash Damage - nagy amerikai márkára építenek

  • Írta: InGen
  • 2011. november 17.
  • Hír
Link másolása
A nap híre, ami mégsem hír. Mert elmondhatjuk ugyan, hogy egy hatalmas amerikai márkára épít játékot a Splash Damage, de amíg nem tudjuk, hogy melyik az, igazából nem számít sokat? Vagy mégis? A Brinkkel némileg bebukott stúdió talán ettől várja a megváltást?

"Az utóbbi 50 év egyik legnagyobb popkulturális márkáját állítja középpontba a Splash Damage új játéka" - olvashatjuk az igen rövid összefoglalót, de itt még nincs vége. A külföldi interjú szerint egy olyan cégről van szó, amelyik már régen letett arról, hogy konzolokon adjon ki bármilyen játékot, szóval a tippek szerint a program sikere azon fog múlni, hogy a Splash Damage mekkora támogatást kap ettől a bizonyos vállalattól.

A legújabb pletykák szerint a szóban forgó cég a Disney, ők ugyanis a Pure és a Split/Second bukása után az angol Black Rock stúdió bezárásával egy időre feladták játékkonzolos tevékenységüket. A Disney pedig felvásárolta a Marvel képregény-kiadót, ami megfelelne "az utóbbi 50 év egyik legnagyobb amerikai popkulturális márkájának".

A technika alapjait egyébként a Brinkhez készített motor szolgáltatja, így a fejlesztők szerint a multiplayeres komponens alapjai gyakorlatilag készen vannak, azokat csak tovább kell polírozni. A Splash Damage PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent legutóbbi játéka, a Brink nem aratott osztatlan sikert a játékosok és a kritikusok körében.

5.
5.
Mortis
#1: Ezen én is letaglózódtam egy pillanatra. Utána kell néznem...
2.
2.
giga321
Split/second bukta ? Kedvenc autós jatekom LOL.
1.
1.
Optimus Prime
...hé, várjunk a Disney megvette a Marvel-t?...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...