A hétvégén ingyenesen játszható a Magicka

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 18.
  • Hír
Link másolása
Rendkívül kedvező módon szeretné felfuttatni az Arrowhead és a Paradox a Magicka legújabb kiegészítőjét: a hétvége folyamán ingyenesen játszhatunk az alapjátékkal. Az elementális erőket bevető apró mágussal egészen változatosan haladhatunk előre ebben a poénokkal teli mesevilágban.

Nem győzzük kifejezni sajnálatunkat, amiért a tavaly megjelent Magickáról nem közöltük le a benyomásainkat, pedig egy valódi unikumdarabbal van dolgunk. A lényeg az, hogy egy apró mágust felülnézetből irányítva kellett végigjárnunk ezt a különös fantasy világot, ahol különféle elementális (tűz, víz, stb.) varázslatokkat használhattunk és kombinálhattunk. Az egész Magickát végigjárta egyfajta humoros hangulat. Itt az idő, hogy Te is kipróbáld - erre egész hétvégén lehetőséged lesz a Steamen.

Mire ez a nagylelkűség? Csupán annyi, hogy ezzel szeretne további vásárolókat szerezni az Arrowhead a The Stars Are Left névre keresztelt kiegészítőhöz. Ha tetszik az alapjáték, akkor most 75 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá. Az új bővítés egyébként nagykanállal merít a Lovercraft-féle mítoszokból, további részletek az alábbi kérdezz-felelek videóban:

2.
2.
elfdefender
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nálam is előfordult asszem a 4. chapterben olyan rész, hogy úgy szaggatott, mint nagyi a nokedlit. Sőt volt olyan coopban, hogy egy jó darabig egy láthatatlan fal választott el a pálya egyik részétől, és így nem tudtam segíteni a bajtársnak.Szóval vannak még benne hibák. Az újítások/javítások (checkpointoknál is ment, ha kilépünk, szebb grafikai ficsőrök, fejlettebb szerverkeresés stb.) nekem bejöttek, a legújabb dlc-t biztos, hogybeszerzem. Egyszóval remek móka.
1.
1.
anteris
Nem rossz játék sőt, kifejezetten jó co-op-ban. Azonban van egy hatalmas hibája, optimalizálatlan az egész cucc, egy ilyen kaliberű játéknak nem szabadna megreccsennie egy i3 2310m és gf520mx alatt. Sajnos nem egyszer okozott gondot a hirtelen frame-drop amikor kicsit több enemy jött be és megnőtt a vizuális effektek száma. Ezért ablakban kényszerültünk játszani 800x600-as felbontás mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...