Ismét kereszttűzben a 25 to Life

  • Írta: Daks
  • 2005. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A 25 to Life című új Eidos akciójáték lejáratási hadjáratába ezúttal a CNN is bekapcsolódott.

A 25 to Life című új Eidos akciójáték lejáratási hadjáratába ezúttal a CNN is bekapcsolódott.

Nancy Grace műrosvezető a nemzetközi CNN hírcsatornán beszélt a 25 to Life túlzott erőszakosságáról. Ellenszenvének hangot adva erősen bírálta a játékot, annak fejlesztőit, és a kiadókat, hogy képesek piacra dobni egy ilyen játékot. Jack Thompson ügyész is jelen volt a műsorban, ő a "gyilkolószimulátor" jelzővel illette a játékot, és Bill Gates-t bírálta, amiért konzoljára megjelenteti a 25 to Life-ot.


Ugrás a galériához

"Alabama államban a közelmúltban megöltek 2 rendőrtisztet és 1 diszpécsert" - Thomson ügyész szerint "a hasonló gyilkosságokért a GTA-t és a hozzá hasonló játékokat kell okolni, amik gátlástalanná teszik a fiatal lelkeket". Dino Lombardi ügyvéd a műsorban ezt a nézőpontot bírálta: "az emberek ölik a rendőröket - nem a játékok". A talkshow teljes forgatókönyvét itt olvashatjátok el, természetesen ékes angol nyelven.

4.
4.
zoenn
Néztem a játékról videokat és arra jutottam, hogy a karakterek animációja valami írtózatos, nem lennék meglepve, ha nagy bukás lenne belőle.
3.
3.
Lord Mixxx
Az aki jatek hatasara ol eleve mar a jatek elott sem volt normalis szerintem. Az olyanok a filmek alapjan is olnenek... lasd par okrot akik matrixra kentek a dolgot es hasonlok.... Regen gondolom a radio hatasara tettek vagy az ujsag hatasara azelott meg eletbemaradasert..... :)
2.
2.
Daks
nemtudok rola sokat, csak hogy egy drog dealer csavot kell iranyitani, aki surun tuzharcba keveredik a rend oreivel...
1.
1.
badguy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...