Így néz ki az átdolgozott PlayStation Network?

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a PlayStation Network új gúnyáját már néhány bétatesztelő is megcsodálhatta, bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a Sony részéről. Egy állítólagos beavatott személy már lőtt is egy képet az új PSN-ről, melyet most Ti is megcsodálhattok!

Az Afrotravis nevű felhasználó állítása szerint már benne van abban a bétatesztben, melyben az új PlayStation Network funkcióit vizsgálhatják az arra érdemesek. Lehetséges lenne, hogy nagy titokban a Sony elérhetővé tette pár emberke számára a felújított PSN bétaváltozatát? Csak a sötétben tapogatózunk egyelőre, igaz, már van némi kézzel fogható útmutatás arra nézve, hogy mi vár ránk.

Nem egyértelmű, hogy a felhasználói felületen kívül pontosan mit javítanak a Sonynál - annyi biztos, hogy találunk egy eszköztárt a képernyő tetején, ahonnan legördülő menü segítségével választhatjuk ki a kívánt opciót. Kicsit olyan az egész, mint egy lecsupaszított XMB.

Természetesen pletyka az egész, semmilyen hivatalos álláspontunk nincs még. Nektek bejön az állítólagos új felület?

11.
11.
#3: Minek akarsz magyar store-t, hogy kevesebb játékot és demót tudj elérni és sokkal drágábban, te tök lüke vagy! :D
10.
10.
Raam989
#9: Üdvözöllek a HD korszakban...
9.
9.
mamgu
Engem csak az zavar hogy 1 méterről kell néznem mert nem látom azokat a piszlicsáré pici betüket, lévén mezitlábas crt tv-m .
8.
8.
samatagrav09
#3: mindegy mert az uk os is jó meg magyar store fölösleges mert elvileg eoróra váltanánk amit kétlek 8 évnél hamarabb és nem sok magyar venne játékot onnan és a kinálat is magyaros lenne (gyér) de megvagyok elégedve az uk al is csak egy vmi kéne ingyén dlc :)
7.
7.
keiji maeda
tájékozatlanság (us.playstation.com)
6.
6.
Csokis
Jesszus. Ez nem az új PSN, hanem az us.playstation.com és be van jelentkezve a felhasználó. Csupán csak megmutatta, hogy ott van egy új menűpont, hogy PSN BETA...
5.
5.
KeXxX
én végül is lesz@rom hogy, hogyan néz ki... legyenek fent demók, és több ingyen játék.
3.
3.
JacoB
engem addig nem is érdekel ameddig nincs magyar Store...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...