Transformers: Fall of Cybertron - itt az első teaser

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 30.
  • Teaser
Link másolása
Az idei Video Game Awards keretein belül adják ki az első Transformers: Fall of Cybertron trailert, amiből a minap kaptunk egy rövid kedvcsinálót is. Az már borítékolható, hogy az előzetes renderelt lesz, valószínűleg a játékmeneti pillanatokról le kell mondanunk, de mit ezt egy cseppet sem bánjuk, sőt!

Kár lenne tagadni, a Transformers: War for Cybertron az egyik legjobb Transformers-adaptáció volt, s bár a fejlesztők a harmadik mozifilm játékváltozatával kissé elásták magukat nálunk, azért bízunk benne, a Fall of Cybertronnal már nem fognak csalódást okozni. Utóbbi egyébként nevéhez méltó rivaldafényt kap majd: a játék első trailerért a VGA 2011-en fogják bemutatni, ennek a teasere érkezett most meg. Köszi, Dominko!

13.
13.
Optimus Prime
#10: A 3 filmtől az eredeti sorozat legtöbb epizódja többet ér. Lévén a DotM se jött PC-re, ami nem a fejlesztők hibája, hogy szar lett... mondhatni várható volt?
Hogy J'hiaxus tépje ki a szikrájukat!
12.
12.
Peppe820623
#11: végtelenül elszomorító.... :S
11.
11.
sunstreaker
télleg nem jön pc - re, leglábbis jelen állás szerint..
10.
10.
Peppe820623
Hallottam olyan pletykákat miszerint nem jön PC-re a cucc. Nagyon elszomorítana ez a dolog, hiszen kb 1000x többet ér, mint a 3 film együttvéve, és ezt minden transformers rajongó nevében ki merem jelenteni! :) Szóval, ha valaki tud biztos infot, nyugtasson meg h jön PC-re! :)
9.
9.
Optimus Prime
#6: Próbáltad a képregényeket? Simon Furman művei a legjobbak - bármely kiadóé is.
Szerencsére úgy fest a játék is a Furman féle darkos hangulatra fog építeni, ami jó mert így az egész jobban működik. Akinek volt kedvenc karaktere az előző játékban számítson rá, hogy meghal.
8.
8.
capavilmos
Remélem kicsit változatosabbá teszik a környezetet a már amúgy is marha jó játékban! Nekem sajnos nincs ekkora fantáziám hogy elképzeljem mi lehetne, de remélem nekik van! :) Várom már nagyon...
6.
6.
Adamknight
Hát nem tudom. A Transformers engem soha nem tudott megfogni se játékilag, se film terén. Ez a kis teaser se hagyott bennem maradandó élményeket.
5.
5.
vajon milyen lett volna a film, ha így néznek ki a robotok? (és mellesleg róluk szól inkább, nem a tinédzserekről meg az amerikai kormányról/hadseregről :)
4.
4.
taranis
Hát elég rövid kis vidi...
3.
3.
Optimus Prime
Előzetes egy előzeteshez? Jól néz ki, végre egy széria, ami nem a Bayformersre épít.
2.
2.
giga321
DE várom már a VGA-t XD
1.
1.
pjoco
hmmm nyami! előző része is nagyon tetszett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...