Ingyenesen letölhető a Halo elődtrilógiája

  • Írta: InGen
  • 2011. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
Egykori törzstagunk és jóbarátunk, az azóta Kínába költözött Avium mester biztosan örülne annak, ha ezt olvasná most: valószínűleg a Halo-univerzum egyik legnagyobb ismerőjeként annak idején még ő vezette be a lelkes fórumozókat a Marathon történetébe.

Mert bár viszonylag kevesebben tudják, de a Bungie közel sem a Halóval kezdte az FPS-es pályafutását, előtte ugyanis Macintoshra elkészítették a Marathon-trilógiát, ami a Halo közvetlen elődjének tekinthető.


Az Aleph One projekt keretein belül végre véglegesen is elkészült a teljes trilógia Windowsra portolása, amit ingyen bárki letölthet és élvezhet. Pesze mai szemmel már kissé elavultnak tűnik a sorozat, főleg a grafikája, annak ellenére, hogy minden részt igyekeztek kicsit tuningolni a fejlesztők, sőt a második és a harmadik rész még HD-felbontást is kapott.

Ezen kívül a játék tartalmaz még újításokat az eredetihez képest: lehet online tolni, akár kooperatívban is, s támogatja a gamepadeket. Ha szeretnéd megtapasztalni az FPS-történelem egyik fontos mérföldkövét, semmiképp ne hagyd ki!

3.
3.
hedzsooo
THX az infot, bar van eleg jatek, de ha ingyenes, akkor leszedjuk, egy probat majd meger vmikor! ;)
2.
2.
Optimus Prime
Erről még sose hallottam. Le is töltöm őket, kíváncsi vagyok.
Ez az egy jó van a karácsonyban: néha jönnek ilyen rare free cuccok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...