A Télapó hozza a BF3: Back to Karkand DLC-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A DICE végre bejelentette a Battlefield 3 első DLC-jének megjelenési dátumát. Ezek szerint ideje fényesíteni a csizmákat, elvégre a Mikulás helyezi majd bele a Back to Karkandot jövő hét kedden. Ja, ez csak a PS3-as verzióra vonatkozik, a többieknek december 13-ig kell várniuk.

A svéd fejlesztők bejelentették, hogy december 6-án jelenik meg a Back to Karkand DLC a Battlefield 3-hoz. A csomag néhány napos PS3-exkluzívitást élvez, ami annyit tesz, hogy PC-re és Xbox 360-ra december 13-án jelenik meg a pack.

Aki már előrendelte a BF3 limitált kiadását, az ingyenesen juthat hozzá a Wake Island, a Sharqi Peninsula, a Gulf of Oman és a Strike at Karkand térképeket tartalmazó letölthető tartalomhoz. Három új jármű is üti a markunkat a VSTOL vadászgép, a sivatagi buggy és egy új APC személyében, valamint tíz új fegyverrel bővül a repertoár. Új kihívásokat is abszolválhatunk, így új fegyver ütheti a markunkat.

Mindenki másnak 14,99 dollárt vagy 1200 MS pontot kell leszurkolni érte.

56.
56.
Pr0kxY
A B2K is lesz dobozos kiadásban, mint a BF2 Vietnam?

Egyébként pedig gáz, USA 15 dodó, EU pedig 15 euró, nem mind1...
55.
55.
Pr0kxY
#49: Pl. Ipon.hu, 3300 pénz...
54.
54.
Pr0kxY
#51 Van aki nemreg vette meg, anyagi, barmi okbol kifolyolag -pl en -, azok mar nem talaltak sehol LE verziot.
1-2 webaruhaz meg irja, h van nekik, de hidd el bazi sokat vegigteloztam es nincs.
Hasznaltan pedig hagyjuk, inkabb nem LE akkor ujonnan.
De nem gaz, 3e-t igy is kiadok a DLCre ezen ne muljon. :)
53.
53.
wardprod
#52: BC2-nél csúnya volt így van, de a BTK esetében közel sem ugyanaz a helyzet, mivel itt minden plusz és új.
52.
52.
CJgabor
#38: Egyet értek, de tényleg 4 mapot, néhány új járművet és új fegyókat fog tartalmazni :D a fejlesztett rombolhatóság az egy baromság... sztem az csak a BF2-höz képest lesz "fejlett".
Egyébként BC2 ingyenes DLC-ivel pontosan ezt csinálták... kiadtak 6 vagy 7 "DLC"-t, ami nem volt más, mint a jelenlegi pályák csak más játékmódot is támogattak... pl. Port valdezen csak rush-t lehetett jáccani, az 5. vagy 6. DLC után CQ-t is... a legdurvább, hogy ezek a pálya+mód kombinációk még kiadás előtt is léteztek, egyszerűen kivették a játékból, és kiadták ingyenes DLC-ként. (bizonyíték a játék előtt kiadott trailerek valamelyike)

Nekem végülis mind1, én ingyen kapom ezt a DLC-t, de ha lesz olyan tartalma mint anno a BC2 vietnamnak akkor megéri beszerezni.
51.
51.
wardprod
Csodálom, hogy van ember a föld kerekén, akinek sikerült NEM Limitedet venni.

Iponnál pl. 9k volt PC-re. Nade ha sima verzióról is van szó, akinek annyira bejött a játék, hogy kell neki a DLC annak ez nem nagy kiadás. Többször is említettem: meg kell válogatni mire költ az ember ÉS ebben a hobbi fajtában ez az ár egy olyan dologért, ami a kedvenedhez ad hozzá nem nevezhető eget rengetőnek.

De komolyan, akinek sima van, az honnan szedte? :D Akárhol lehetett kapni, ott vagy csak limited volt, vagy mindkettő, de abban az esetben is ugyanannyiért.
50.
50.
falselight
#21: newsflash: nem kötelez rá senki, hogy megvedd.
49.
49.
greenmelon
Tudom, hogy kicsit off, de jobb helyeken mennyibe kerül a BC2 Vietnam?
48.
48.
Motörhead
#14: Önvallomásodat acceptálom.
46.
46.
Cuppak
#39 1400-as felbontásban minden rendben van nekem, pici és jó :).
45.
45.
shatterhand
#5: "miért nyalja a az EA a ps3-asok pici seggét?"

mert fizetett érte és úgy gondolja a sony,hogy megéri ez neki (sztem nem, de mindegy az)
ilyen hülye kérdést, már bocs:)
44.
44.
shatterhand
#39: u.a:
nem külön dlc-t veszel, hanem megkapod azt amit a teljes játékhoz készítettek...adagokban (ha úgy érthetőbb)
mint a VIP rendszer a BC2ben

Ott is csak a vietnam volt igazi dlc. Ami addig volt az csak a sima alap játék részletekben,hogy sokáig játszd és hogy ne add el. Ezért csinálták ezt a rendszert.
43.
43.
shatterhand
#35: ugyanilyen volt a bc2ben is
Itt nem azért kérnek érte pénzt,mert ezért most külön dolgoztak.

Máshogy közelítsd meg: ha használtan veszed akkor korlátozott multit kapsz. Ha újat v előrendeled akkor megkapod a teljes játékot.
Értem én,hogy lehúzás a dolog, de ebből (is) él a kiadó. Ha nem tetszik v nem éri meg akk nem is veszem meg. Pl a codot se veszem meg már mióta.
A BF3 se tetszik, de ha már megvettem kihasználom és nem adom el annyiért amennyiért most buknék. Ennyit majd bukok később is.
41.
41.
Maci80
#40: Nem kell egyböl lehülyézni azt aki esetleg valamilyen okból a simát vette meg.Én pl.8000Ft-ért vettem meg a simát,és ha megveszem hozzá az 1200Ms pontot(3500Ft),akkor én mondhatnám arra aki a limtedet vette meg 13000-ért hogy hülye.Természetesen nem így gondolom!
40.
40.
simon 555
#38: de ingyé van:D
most nem mind1,hogy már benne volt e ha úgy sem kell fizetni érte?
most nem rosszból,de aki nem limited kiadást vett ebből a játékból az hülye volt mivel egy árban árulták őket a sima kiadással.sőt még most is sok helyen árulnak limitedet ugyan annyiért mint a simát.
39.
39.
Quent1n
#38: Egyetértek. Nem szívesen mert bejön a game de egyetértek. Ennyit nem ér meg a Karkand de valszeg megveszem, mert Conquestre pl. alig van jó map.

Egyébként mióta tervbe volt a BF3 állítom, hogy tudták hogy lesz ilyen DLC és tuti, hogy nem most készült el. 15 dollár pedig sok 10-et érne sztem ez is kb, a CoD-osok meg 5öt amennyi munkát beletesznek.

Amúgy meg engem továbbra sem ez érdekel hanem az, hogy azt a gusztustalanul nagy és felesleges kék chat ablakot vegyék ki a francba maradjanak csak a szövegek de azok is kerüljenek a szélre. Elképesztően zavaró. De persze a DLc a fontos abból van a zsé a patch meg csak nyűg. Hát ezért nem szeretem a DLCket :S
36.
36.
Cuppak
#35 Szerintem megéri. :)
35.
35.
randall13
#34: Igen értem, de most őszintén: szerinted megér annyit amennyit kérnek érte?
Aki limitedet vett, annak most természetesen tök mindegy hogy mennyibe kerül, ingyen még a kutyaszar is jó. Jó ez rossz példa, de remélem érted mire akarok kilyukadni.. :D Ilyenekért pénzt kérni minden szempontból pofátlanság.
34.
34.
Cuppak
#31 Ez olyan mintha ingyen lenne, a játékosok 90%-a limitáltat vette meg.
33.
33.
Cuppak
#30 10 volt a limitált
32.
32.
KD
zsír ez a BF3, PS3-on nyomom de úgy érzem h a BC2 az zsírabb volt. konzolos szempontból értve. BF3 nak egy kicsit lebutított PC verzió fílingje van
30.
30.
jookrisztian
Srácok egy kicsit jobban utána kellett volna járnia annak aki nem a Limited Edition kiadást vette meg, mert itt Pécsett az 576 konzolban 13000.- volt, és a sima is 13000.- volt akkor meg nem kérdés, hogy a Limitedet kell.
De szerintem a többi üzletben sem volt különbség vagy ha igen nem nagy.
27.
27.
Qbász
#21: Gondolom sokan mint én is limited edition-nel rendelkezünk azaz ingyen van :D :P
25.
25.
Cuppak
#21 És btw, 1 BF pálya az 4-5 db cod pálya.. :D + itt kapsz 10 fegyvert, járművet, új játék módot, kihívásokat etc..
24.
24.
Cuppak
#21 Én akár 50 dollárt kiadnák a packért ;), BF2 pályák ftw!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...