Masszív frissítést kap a Super Street Fighter IV

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 3.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan masszív frissítés érkezik a Super Street Fighter IV-hez, mely hatalmas változtatásokat léptet életbe. Még jó, hogy nem jelenik meg önálló kiadás formájában az Arcade Edition új verziója, mert szívnánk a fogunkat rendesen, lehúzásra gyanakodva. Az új trailert is megtekinthetjük.

A Version 2012 névre keresztelt patch számos változást hoz a Super Street Fighter IV: Arcade Editionbe. Kezdjük azzal, hogy minden karaktert igyekeztek kiegyensúlyozni, kiváltépp az olyan új szereplőket, mint Codey, Evil Ryu, Fei Long, Gen, Gouken, Hakan, Makoto, Oni, Yun és Yang. (A bővebb információkért olvasd el az alábbi .pdf fájlt!) A javítás egyébként december 13-án élesedik PSN-en és Xbox Live-on, míg a PC-s patchre még egy darabig várnunk kell.

5.
5.
FekaFOB
Hát persze a PC-seknek már megint többet kell várniuk, nehogy már jól érezzék magukat...
Az első hozzászólónak pedig csak annyit: mert feltelepítetted, érdekelt? Még a hírek is érdekelnek vele kapcsolatban? Nem tudsz szelektálni cím alapján a hírek között? -.-
4.
4.
Necreon
#3: Oh egyébként a hír elég rosszul van megfogalmazva. A fenti karaktereknek SEMMI baja nem volt, ez nem bugfix patch, hanem balance patch. És egyébként MINDENKIN változtattak, amibe bele kell érteni azt hogy úgy lehetőségeket kaptak, amik a fenti videón kerülnek bemutatásra. Az SF-ben technikai szempontból gyakorlatilag nincs hiba.
3.
3.
Necreon
#2: Ez egy balance patch, és ha az összehasonlító videón sem látsz semmit akkor nemes egyszerűséggel vak vagy. Én 3 éve játszom a IV szériát aktívan, és elmondhatom neked hogy a v2012 egy igen fontos frissítés.
2.
2.
TryGun
LOl én semmi különbséget nem látok csak a színek nem ugyanazok néhány helyen :D
1.
1.
joshfeed
Egy masszív F8 ez a game...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...