Kalandozás az új Xbox 360 dashboardon

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 5.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft mindent a feje tetejére állít a holnapi naptól elérhető új Xbox 360 dashboarddal. A friss külső csak a jéghegy csúcsa, a rendszer teljes mértékben igazodni fog a Windows Phone 7 (és a Windows 8) arculatához. A változások sok másban is tetten érhetők - lássuk egy videó formájában!

Az alábbi bemutató kiemeli a felhasználói felület főbb változásait. A menü elrendezése teljesen különbözik az eddig megszokott normáktól, de lesz itt Bing keresőfunkció és cloudmentés is.

Ez utóbbi akkor jó, ha USB-kulcson elvisszük cimboránkhoz profiladatainkat, majd ha az ő gépére rádugtuk, aktív netkapcsolat esetén máris elérhetjük a saját mentéseinket is. S nem utolsó sorban azért is jelentős, mivel ingyenes, nem úgy, mint a PlayStation Plus esetében.

A videót itt nézhetitek meg!

34.
34.
ferikesz
ez kurva nagy foss :( legalábbis szerintem...kurvára szar sztem a bing kereső mert nem is lehet rajta normálisan netezni csak annyra h beirj vmit pl: assassins creed és az erre a keresésr e való találatokat (játékokat,videókat , képeket lehet letölteni). sztem ha egy kurva youtube videót se tok nézni rajta akk mi a fasznak rakták bele ha egyszer már amugy is meg lehet nézni ezeket a xbox live piactéren :( egy sóval ha jellemezhetem : kibaszott szar xD
33.
33.
cfcfan11
Letöltöttem, hát jó de nagyon szokatlan!!!! :)
31.
31.
utahl2
Mondjuk azt írja ,hogy még ma délután kiadják...:)
30.
30.
utahl2
#27: Jó tudni... -_-
Esetleg akinek nem frissíti majd magától annak itt egy kis segítség:
http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-360/system-updates/system-update-help
29.
29.
ferikesz
v akinek van fészbukja azt bejelölöm :) (márha elmondjátok a neveteket)
28.
28.
ferikesz
ejj rohadjanak meg !!!! pedig már kibaszottul vártam a frissittést.jah látom sokatoknak van live ja: ha gondoljátok irjátok meg a nveteket aztán bejelöllek titeket. am a nevem szferike v ( ferikesz) most hirtelen nem tom xD
27.
27.
fojesz
A Microsoft az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a frissítés csúszik, aki gondolja, nézegesse ezt a Twitter-profilt: http://twitter.com/majornelson
26.
26.
kecskemeti95
#24: elvileg magától kell frissülnie
24.
24.
ferikesz
kurvára kiváncsi vagyok már rá este 2:30-kor felkeltem h megnézzem frissült -e már semmi >< 10 perce néztem semmi :( am ez magátol fogy frissülni v nekem kell vmit csinálnom és ha igen akk mit???lécci mondja el vki
23.
23.
Szilgn
Hát eddig nekem se jött semmi update...:(
22.
22.
Moldren
20.
20.
cfcfan11
19.
19.
LnB
Nállunk 16:00kor lesz élesítve az update.
18.
18.
cfcfan11
Még nem frissített a boxom, nagyon kíváncsi lennék pedig már rá :)
17.
17.
Mathia$
#11: nem szívok semmit... -.-
odaírtam, hogy csak kicsit hasonlít, pl.: fent a menüpontok és komolyodás elegancia.
Ha ezt se érted akkor inkább te szívsz valamit.
16.
16.
kecskemeti95
csak nekem nem frissítet a boxom mert még nincs új dashboardom?
15.
15.
Vopesz
#14: De miért szopacs? Teljesen felesleges egy konzolnak böngésző. Arra van másik 3 dolog a lakásban, minek egy negyedik?
14.
14.
Motörhead
ÓÓÓÓÓ de micsoda kis wonderfull,hogy oda ne rohanjak mingyá.Vajon mé nem ezzel kezdték?Nekem a böngésző jön be a legjobban, Mármint az Internet!Legalább megpróbálták! Jéééééééééééééé há nincs!SZOPACS!
13.
13.
McDuff
hát ez nagyon ergya...nekem nincs bajom a wp7-tel,egyszerű a felülete és szép is,de az oda való,nem ide,nem boxra,és főleg nem majd windows-ra.
boxon totál zsúfoltság érzete van az embernek és ahogy nézem itt meg pont az ellenkezője a telefonos testévérével,minden túl van bonyolítva,semmi se ott van ahol régen,a hangokon is változtattak,nekem szvsz idegesítő a csuszka hangja,és még a gomb kiosztáson is változtattak,pl. az Y lesz az Eject.MIÉRT?most ezzel megváltották a világot,hogy felcserélték?én már teljesen hozzászoktam és tuti,hogy majd mindig X-el akarom kiadatni a lemezt...azt hiszem én ezt az átállást addig próbálom elkerülni,amíg csak lehet!
12.
12.
Vopesz
Hol a youtube? Valaki tudna erről a cloud mentésről valami bővebb infót? Mert értem, hogy mi ez, de ez azt is jelenti, hogyha mondjuk oda pakolom a mentéseimet, és elszáll a netem, akkor ba**hatom addig a gamelést? Vagy ment vinyóra is meg cloudra is?
11.
11.
Yami
#9: Nem tudom mit szívsz, de szerintem egyáltalán nem hasonlít a PS dashboardra. XD
Ez egy csempékből álló felület amin csak horizontálisan lehet mozogni, az meg egy 2 dimenziós lista, melynek elemei egymásra merőlegesen helyezkednek el és mind függőlegesen mind vízszintesen lehet navigálni.
9.
9.
Mathia$
Olyasmi lett kicsit mint PS dashboard, komolyabb és elegánsabb. Jól néz ki nagyon!
Internet böngésző is jó lenne, csak ne explorer legyen xDD
8.
8.
ferikesz
ezt nem vágom...akk lehet majd rajta netezni mint pl ps3-on v mi??? a másik meg ha igen akk eddig mért nem lehettett ezt a funkciót beletenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...