Négy új Max Payne 3 képlopat érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 6.
  • Képek
A Rockstar Games finoman, de folyamatosan adagolja az új látnivalókat a Max Payne 3-ból. Az biztos, hogy hősünk el sem képzelhető csavarkulccsal vagy egy szál virággal a kézben, helyettük mindig valamilyen tutibiztos mordályt szorongat és használ. Ezért szeretjük.

Max éppen ezért komoly tűzerőt és fegyvertényt képvisel, pedig már megette a kenyere javát: sörhassal, izzadtan és savanyú szájízzel is képes néhány magabiztos gengsztert szitává lőni. Reméljük, hamarosan új trailernek örülhetünk, de addig itt van egy csokor színes-szagos screenshot. A játék márciusban jelenik meg.

8.
randall13
Mindenkit megnyugtatok hogy ugyan olyan szar maradt továbbra is a galéria. Csak most a teljes képet linkelték be és nem a galériát.
7.
Hubert Cumberdale
#6: Nem hinném mert eddig is voltak olyan hírek hébe-hóba, ahol így nyitotta meg. A következő képes posztnál tuti megint a régi 567356 kattintásos módszert fogják használni. ;)
6.
ATi0021
#1: Tényleg, végre megoldották. Na már csak egy szerkesztés gomb kellene. :)
5.
LnB
#2: Most esik le! A mitulábáti új képkezelőt hozott a GK tagoknak :D
4.
jookrisztian
Sziasztok.
Szépek nagyon, esetleg az előző részeket is kiadhatnák újból HD feldolgozással, mert nekem nagy kedvenceim voltak!! Főleg az első rész.
http://www.youtube.com/watch?v=ZXh427rAwHI&feature=related
3.
dante92
Mozzillával is nagy lett :) végre nem kell vagy nyolcszor kattintani egy képért. whííí :).

A Max Payne-t meg nagyon várom! De ezzel vagyunk egy páran.
2.
Vurgi
#1: Megtörtént, megtörtént! Chrome-ba is működik! Zengjünk együtt hálát a mennynek! :D
1.
LnB
Rákkattintok és egyből nagyba bejön a kép? Fejlesztve lett végre? vagy csak az IE esetében van ez? mert otthon Chrome-ot használok. Vagy csak csoda történt? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...