MMO-n dolgozik a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft québeci stúdiója munkatársakat keres, az álláshirdetések szerint egy AAA-kategóriás MMO és egy Wii U-játék is készül a kanadai csapatnál. Konkrétumok persze nem derültek ki a projektekről, de nem egyszerű pletykáról van szó, hiszen az ajánlatok a mai napig megtekinthetők.

A Ubisoft québeci stúdiója hat éve létezik, a csapat elsősorban Wii- és DS-játékok fejlesztésével foglalkozott eddig, a srácoknak köszönhetjük a The Black Eyed Peas Experience, a Prince of Persia: The Forgotten Sands és a TMNT Wii-s verzióját is többek között. Úgy tűnik, az egyszeri portok után komolyabb fejlesztések felé veszik az irányt srácok, a hírek szerint egy AAA-s MMO és egy AAA-s Wii U-játék is készül náluk.

Minderre a stúdió Facebook-oldalán derült fény, ahol a srácok álláshirdetést adtak fel a projektek kapcsán: az MMO-hoz programozót keresnek, akinek állítólag több különböző platformon kell majd dolgoznia, a Wii U-s projekthez pedig vezető engine programozók és hálózati programozók jelentkezését várják - itt annyi konkrétumot tudunk mindössze, hogy utóbbinak csalás elleni megoldások, közösségi funkciók és letölthető tartalmak fejlesztésekor kell bizonyítania.

Melyik Ubisoft-univerzum lehet a kiszemelt?

10.
10.
Lordnekroseth
Az Ac számomra single player game és szerintem nem lehetne neki akkora világot létrehozni, hogy teljes értékű mmo legyen. ha igen akkor az eredetihez rohadt kevés köze lenne, akkor meg mi értelme....és amlett kibebaszott sok munka lenne egy egész világot hozzáépíteni. Ezt max 6-7 rész után,amikor már keresztük kasul kibővítették amúgy is a "lore"-t

IGEN egy Heroes mmo elképzelhető, de remélem nem próbálkoznak megint valami félhíbrid rts rpg ökörséggel. Egy jó new gen interaktív mmorpg a Heroes gigantikus várostromaival és epikus csatáival. Valami hangulatos az ubitól jól megszokott művészies és szépen animált interfaceval.
9.
9.
dan65
Might and magic lessz szerintem.
8.
8.
#3: Isten ments... Az Assassin's Creednek "visszafele" kéne fejlődnie a single irányába, nem pedig méginkább "kifelé".
7.
7.
Necreon
#3: Adja az ég hogy ne az legyen..
6.
6.
Bré
#3: tetszik az ötlet én birnám biztos :D revalation meg über volt
5.
5.
Dresa
én ha tippelhetek akkor might and magicből valami, elvégre a franchise él és nem csak a heroes sorozatot akarják folytatni (pl a fejlesztők akik a heroes 6 ot csinálták, megkaptak mindent aminek benne kellet lennie a játékban, pl a fajok egységek story)
bár én már semmilyen mmo nak nem tudok örülni, éljen a single kampány :)
4.
4.
Mortis
Mi más lehetne, mint a Rayman?
3.
3.
felegyi
Azért egy Assassin's Creed MMO-t simán eltudok képzelni... Assassin's vs. Templar's... a speckó legendás vérteken keresztül ilyen olyan csecsebecsék, kasztok...
2.
2.
Lordnekroseth
Most erre a hírre maximum csak találgatni lehet bármit is.
De mielőtt még izgalomba jönnék, hogy oooooo egy Ubis mmo érdekesen hangzik....hyorsan lehűtöm magam, mert rájövök, hogy egy normális mmo készítéséhez min 5-6 év kell.

Csak a Gw2 ben 3 évig vették fel az audiókat, mert mindenki kap hangot. És valljuk be, ez egy SwToR után elég alap lessz. Magyarul már az átlagos mmoknak is elég magasra kell tennie a lécet, ha a következő gen idejében jönnek ki.

És szerintem már elérkezünk talán jövőre oda, hogy egy új genről, vagy a kettő közti átmenetről beszélünk. Az mmok jövője is az interaktivitás. Pláne ha Rpg ről beszélnek. Egy rpg ben rengeteg egyéb kritéria is lessz még, pláne egy Mass effect 3 után. Mára már nem elég az, hogy tessék öszekapcsolunk 6 millió másik játékossal online, milyen élvezetes lessz.....

Az pedig, hogy az Ubi csinálja, max arra ad következtetést, hogy vagy ipikus bohókás játék lessz, csak csúcs minőségre átdolgozva (pl mint az új settlers).
Vagy akármi.
Minden esetre szerintem rég elfelejtjük ezt a hírt mire tényleg lesz ebből valami értelmes hír.
1.
1.
Motörhead
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...