Négyfős kooperatív módot kap a The Darkness II

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a The Darkness II Vendettas játékmódja, a négyfős kooperatív játék története az egyjátékos résszel párhuzamosan zajlik majd, és négy új karakterrel ismerkedhetünk meg benne. Hőseink együtt egytől-egyig két darab fegyvert vihetnek magukkal, ezek közül az egyiket a Sötétség járja át.

Bár a The Darkness első része is rendelkezett többjátékos móddal, ez a rész a kiváló single player mellett érezhetően háttérbe szorult. A folytatás Vendettas nevű játékfajtája már valamivel érdekesebbnek tűnik: egy különálló, de az egyjátékos kampány sztorijával párhuzamosan játszódó történetet kapunk, amit legfeljebb négyen játszhatunk majd együtt - azért legfeljebb, mert akár egyedül is belevághatunk a lövöldözésbe majd, persze ilyenkor a társainkat a mesterséges intelligencia fogja irányítani.

 

A játék ezen részének négy főhőse lesz, mindegyikük más-más egyedi fegyverrel rendelkezik, amit természetesen szintén átjár majd a Sötétség: Inugami katanát visel, Shoshanna lefűrészelt csövű puskával támad, Jimmy Wilson, a skót fejszét használ, míg J.P. Dumon, aki egykorként orvosként dolgozott, most vudu papként tevékenykedik. Mindenkinek van másodlagos képessége, ezt viszont csak akkor süthetjük el, ha az erre vonatkozó mutatót "feltöltjük": ilyenkor Wilson például Darklingeket tud megidézni, Shoshanna pedig egy bizonyos ideig végtelen mennyiségű lőszert tudhat magánál.

A cél a pontgyűjtés, pontot lehet szerezni például a fejlövésekkel, amiket aztán portáloknál költhetünk el különféle fejlesztésekre, többek között a falon átlátás képességére. A spéci mordályon kívül egy másik fegyvert is a kezünkben tarthatunk, ez lehet könnyű vagy nehéz fegyverzet - szabadon váltogathatunk közöttük. Nem maradnak ki a közelharci kivégzések sem: az ígéretek szerint változatos animációk keretében téphetjük darabokra szerencsétlen ellenfelünket. 

A kooperatív módról trailerünk és képeink is vannak már - a The Darkness II egyébként február 10-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

5.
5.
p3ti
Az igen :) Jó hogy mostanság visszatértek a co-opra a fejlesztők .
4.
4.
Mortis
Nem tudom mit ittak, mikor a skót emberke ötlete felmerült, de egészségeset nevettem, mikor megláttam. :)
2.
2.
Motörhead
Az elsó rész ALAPMŰ!!Így nagybetűvel
1.
1.
DON GONDOCS
Jól hangzik a multis lehetőség, megint álmatlan éjszakák várnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...