Márciusban jön a Ninja Gaiden 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Team Ninja vezetője, Yosuke Hayashi tegnap hivatalosan is bejelentette a Ninja Gaiden 3 megjelenési dátumát, s mintegy megerősítésként Twitteren is közölték a fejlesztők, hogy tavasszal indul a kaszabolás. Emellett a régóta titkolt multiplayert is megcsodálhatjuk jó pár screenshotot vizslatva.

Furcsamód nem a nagygépes verziók érkeznek először a Ninja Gaiden 3-ból, hanem a PlayStation Vitára megjelenő port, mely már február folyamán napvilágot lát. PS3-on és Xbox 360-on március folyamán startol a játék, sőt amint a Nintendo új konzolja, a Wii U is napvilágot lát, arra is kapunk egy verziót a Ninja Gaiden 3-ból.

A multiplayerről is megtudtunk pár dolgot, nevezetesen azt, hogy teljesen testre szabhatjuk nindzsánkat, jó teljesítmény fejében speciális mozdulatokat nyithatunk meg, sőt ha úgy látjuk jónak, akkor harakirit is végrehajthatunk magunkon. Igazi véres küzdelmeknek enged teret a játék online módja, csodáljátok meg Ti magatok is az alábbi képeken!

5.
5.
eximmice
Biztos jó lesz a multi része kár hogy sajnálom kiadni a pénzt livera...de ez milyen már...úgy tudom hogy ps3-on nem kell előfizetni multira,hanem ingyé van igaz ez?=/
3.
3.
rossitibi
Csak jönne már! Hihetetlen hogy hónapokat kell várni 1 hírre! Másból meg minden nap 2-3!
2.
2.
gyulah69
3DS-re nem jön semmiféle NG? Ne máár :(
1.
1.
DON GONDOCS
valahogy ez a multi nem illik bele a ninja gaiden játékba, ahogy egy devil may cry vagy prince of persiaba sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...