Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.

A Dead Rising 2 igazi aranybánya volt a Capcom számára, legalábbis a kiadó így tekintett a címre: az alapjáték mellett kiadott hozzá két egyébként igen tartalmas DLC-t, illetve nemrég egy spin-off is megjelent a Dead Rising 2 név alatt, amiben az eredeti játék főhősét, Frank Westet irányíthattuk. Úgy tűnik, a Capcom ezzel befejezte a Dead Rising 2-vonulatot, és a jövőben a valódi folytatásra, a harmadik részre koncentrálna.

Rick

Ezt két látszólag független, és valamennyire ellentmondó pletyka is megerősíti. Első körben a Dead Rising hivatalos Facebook-oldalán jelent meg egy árulkodó poszt, amely szerint Frank West hamarosan "új kalandra indul", míg a Siliconera is leközölt némi saját értesülést, ami persze egészen mást feltételez: a lap cikke szerint a Dead Rising 3 valóban készül, a főhőse azonban egy Rick nevű szerelő lesz, aki a kaliforniai Los Perdidosból (Los Angeles?) akar elmenekülni, mielőtt a zombik miatt karantén alá helyezett várost felrobbantják - a játék egyik legfontosabb célja az lesz, hogy megszereljük a szabadságot jelentő repülőgépünket.

5.
5.
..::RoLiSoAp::..
#4: hát ezt nagyon adom :DD tuti megvenném!!
4.
4.
adriano28
2.
2.
Mortis
Ja, szóval pár alkatrészért kell bejárni az egész várost? Oké...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...