Nextgen projekt lett a Ryse?

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy korábbi fejlesztő életrajza szerint a Ryse a következő generációs Xboxra fog megjelenni, noha az idei E3-on még az Xbox 360 és a Kinect üdvöskéjeként mutatták be a Crytek és a Microsoft közös gyermekét. Egy másik Crytek-munkatárs szerint is jó esély van arra, hogy a Ryse-ra még várni kell egy generációt.

A Ryse az egyik legérdekesebb kinectes projekt, egyfelől azért, mert a Crytek csinálja és a CryEngine 3 hajtja a programot, másfelől az ókori Rómában játszódó történet és a rideg hangulat is egyedülálló a családbarát casual marhaságok között. Bár a játékot Xbox 360-exkluzívként jelentették be tavaly, elképzelhető, hogy a Ryse csak a következő generációs Xboxra fog megjelenni.

Erről az egyik korábbi fejlesztő, Ashley Morgan pályatervező életrajza tanúskodik: a hölgy jelenleg a Ubisoftnál dolgozik, a honlapon viszont még mindig elolvasható, hogy azelőtt a Ryse című nextgen Xbox-projekten szorgoskodott, ami "kitolja a következő generációs játék határait", mellesleg pedig "egy vadi új cím a Crytektől, ami kiváló közelharci élményt nyújt a Római Birodalomban". Később mindezt a NeoGAF egyik posztolója fejelte meg azzal, hogy állítólag mostanában a Crytek egyik munkatársa arról beszélt egy CryEngine 3-ról szóló iskolai előadáson, a Ryse jó eséllyel nextgen projekt lesz, miután bőven van még mit rajta dolgozni.

A Crytek természetesen nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat.

7.
7.
p3ti
Ilyen címekkel kezdték volna a kinect-et , akkor nekem is itt állna a TV előtt :) Ez tényleg jónak tűnik
6.
6.
LtK
Ilyen játékokkal megérné a kinect a pénzét.
5.
5.
Bré
Ha ez valóban ilyen lesz biztosan befektetek egy kinectbe végképp hogyha a jövőben ilyen játékokat fognak kidobni hozzá nagyon brutál, és nagyon bejövős^^
4.
4.
randall13
Valami egykezes kontrollert egy joystickkal csinálhatnának, amivel legalább a mozgást lehet irányítani. Nem is lenne bonyolult szerkezet és még a mozgásban sem gátolna.
3.
3.
ZsupiDav
Az irányításról szinte itt sem derül ki semmi. A harc hasonló, mint a Move-os gladiátoros játéknál, de más semmi. Lehet, hogy majd előre hátra kell dőlni, de az meg nem hinném, hogy túlságosan jót tenne a gerincnek (pl. huzamosabb ideig előredőlni), igaz a gép előtt ülés sem. Kíváncsi vagyok miként oldják meg.
2.
2.
randall13
A látszat néha csal :)
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1734/blackwater_teszt
1.
1.
Shadowsomi
Hát ha ez a játék tényleg olyan lesz, mint ahogy a videóban, illetve ha így kell majd harcolni, akkor veszek egy kinectet, na meg ezt a játékot hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...