VGA 2011: Újabb BioShock Infinite képsorok

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
Újabb ismert játék következik, újabb ismeretlen képsorokkal: a BioShock Infinite legújabb előzetese kizárólag ingame jelenetekből épül fel, van benne akció bőven, csak éppen a háttérben futó daltól máshogy ragad meg bennünk az élmény. Az új BioShock még mindig hibátlan!

A BioShock Infinite is azon címek közé tartozik, amiket ismerünk ugyan korábbról, viszont a készítőik úgy döntöttek: a Video Game Awards apropóján is meglepnek bennünket egy új előzetessel. A BioShock trailere nem túl hosszú, viszont a gyorsan váltakozó ingame jelenetek miatt tartalmasnak tűnik, énekelni pedig mi sem tudnánk jobban.

3.
3.
McDuff
én meg merem kockáztatni,hogy ez jobb lesz mint az első része,pedig nekem aztán nagyon bejött az első része,de abból mégis vmi hiányzott,amit nem tudok megmondani,hogy mi.
egyedüli negatívum,a videóban 1:00-nál észrevehető lövések,ahogy a golyók húzzák maguk után a nyomjelző csíkot,nah az olyan mintha én alkottam volna paintben:D
2.
2.
wardprod
Durva dolog ez, nem hiába várós 2 éve :)
1.
1.
Optimus Prime
Fantasztikus! Ilyen grafika és art design mellett nem lehet hibázni. A csatolt dal nem hozza a kort, bár lehet maga a dal korabeli, én sajnos nem ismerem. De ettől függetlenül hibátlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...