Érkezik a DiRT Showdown

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem hagyja parlagon a Codemasters a DiRT-frencsájzt sem - ám egy újabb sorszámmal ellátott rész helyett ezúttal a showelemekre és az arcade izgalmakra mennek rá. A DiRT Showdown egy mellékágnak ígérkezik, nem a DiRT 4-ről beszélünk. Kapunk roncsderbit és persze elképesztő kunsztokat.

Folytatódik a DiRT-sorozat, ám tényleges ralis és off-road ömlengés helyett egy könnyedebb vadhajtást kapunk a pénzünkért. A DiRT: Showdown mindinkább az arcade vonal felé hajlik, hiszen elszeparált arénákban, vakuvillogással és a közönség bíztatásával a hátunk mögött kell a roncsderbikben leamortizálni az ellenfél járgányait, sőt a DiRT 3-ban debütált gymkhana-játékmód is visszaköszön. 

Nyaktörő helyszínek, elképesztő kunsztok, pazar látványelemek, igazi pörgős hangulat vár bennünket a DiRT: Showdownban, a fejlesztők nyilatkozata szerint a játék nagyban hasonlítani fog a kilencvenes években hódító Destruction Derbyre. Úgy látszik, elfogyott a Codies fantáziája a DiRT-sorozat jövőjét illetően, a rali kimarad ezúttal, helyette kapunk csupasz őrjöngést. A gymkhana-játékmódban egyébként kétszer-háromszor nagyobb játszóterekre számíthatunk, mint legutóbb, de lesz még a kalapban az NFS-féle Autolog rendszerhez hasonló közösségi rendszer és végtelenül egyszerű irányítás. A DiRT: Showdown 2012 májusában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Na de hol marad a GRID?

12.
12.
Quent1n
Miért miért? .... Mert ezt lehet eladni. A rally RÉTEGJÁTÉK még az autós játékokon belül is. A Codemasters meg pénzt akar csinálni azt meg ilyen játékokkal lehet amivel 10ből 8ember el tud szórakozni. Ennyi.

Én is örülnék egy normális rally-nak végre vagy egy Grid 2-nek, de egyelőre ez van, sajna. Dirt2-őt mindazonáltal nagyon kedvelem, szerintem nagyon egybe van az a game.


rodman6: Mert süt róluk, hogy egy nagy gyár termelte ki őket. Igazi hangulat már szinte csak az indie játékokban maradt és persze a régi játékokban. Én se örülök ennek de hát ez történik ha a pénzről szól minden. Én azzal vigasztalódok, hogy vannak "örök" játékok és mindig fel fel tűnik egy igazán hangulatos alkotás. Plusz azért mi is öregszünk. :)
10.
10.
K2 The Highest
Imádtam a DiRT2-t és a harmadikat is...Azt hiszem ebbe is beleölök majd vagy 100h-t :D
8.
8.
Vadmeggy
#4: De pont a szar pályaversenyek teszik monotonná az egész játékot!
A rallyban pont az a jó, hogy rengeteg változatos pályát lehet csinálni.
A dirt 2ben pont a rallycrossal meg a sok szar pályás versenyekkel rontották el az egészet. A 3ban pedig a gymkhanás baromsággal. (Na meg az irányítással)

Nem értem hogy bohóckodás helyett miért nem éri meg nekik egy igazi rallys játékot kidobni? Csinálnának egy dirt 3 grafikájú játékot egy RBR féle irányítással és fizikával, esetleg a casualoknak picit lebutítják. Nem hiszem el, hogy az embereket ez a driftelés/ugratás/f@szkodás jobban leköti, mint a rendes versenyzés!
5.
5.
nagyhasÚúúú
#3 Osztom. A jó öreg Colin McRae-es időket hozhatnák vissza. Etapokkal, töréssel (amit javítani is kell)...
4.
4.
kicsirobi
#3: Semmi baj nem volt a Gymkhana-val,meg az egyéb baromságokkal se.Kicsit unalmas lenne már csak a monoton pályákon menni,és csoki.Játsz WRC vel,ha ez nem jön be.abból is inkább a tavalyival.
3.
3.
lackosor6
Lerakják a rally-t és az arcade felé húznak inkább? Akkor eddig mi a bánatosbüdösf@szt csináltak??????? Elég érdekes fogalmuk van a szimulátorokról! Az előző is egy nagy arcade fos volt a rohadt gymkhana-val meg a sok egyéb baromsággal együtt! Ó, hogy mennyire gyűlölöm őket!
2.
2.
ATi0021
Bár tetszett a DiRT3, de mégis már unom a rallyt. Mikor lesz már GRID2??????
1.
1.
Slik
szerintem a Dirt 2 jobb volt mint a 3... túl pörgős lett az utolsó mint látom ez is lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...