NFS: Most Wanted trailer

Link másolása
A mai este igencsak jóra sikerült, hiszen több nagy névnek is - mint például az NFS: Most Wanted - kijött végre-valahára a hivatalos traielre.

 

A mai este igencsak jóra sikerült, hiszen több nagy névnek is - mint például az NFS: Most Wanted - kijött végre-valahára a hivatalos traielre.

Száguldás, Porche és szerelem látható ebben a kis előzetesben, ami egy ideig full render, az tuti, de amikor a kamera végigpásztáz néhány városrészen, az már a legszebb reményeim szerint ingame jelenet, mert ha nem, akkor csalódott leszek én is, meg mások is. Az igaz, hogy jobban örültem volna egy igazi, frankó játékbéli üldözéses jelenetnek, de ne legyünk telhetetlenek! Érjük be ezzel addig, míg egyszercsak majd kapunk olyat is.

A trailert itt meg is tekinthetitek.

7.
7.
fojesz
Nekem azért a verda hangja megdobogtatta a szivem...
6.
6.
Ca$h
Jaja... szerintem is legfeljebb csak a varos volt a jatekbol, de az sem biztos... :/
5.
5.
Avium
hat ez lol... sztm az auto mozgasok kifejezetten esetlenek a trailerben, es az igazan szar sztm az h turaztatja a motort a garazsban de meg nem moccanna a kasztni/kipuff, es meg csak kipuff gazok se tornek elo... szal nagyon muvi meg ez az egesz.
4.
4.
zoenn
Ez mind szép és jó, de remélem a pc-s verzió menni fog a mostani VGA-mon.
3.
3.
Ca$h
Hat en ettol most nem dobtam hasast... en valahol elvesztettem a hitem az NFS-ben... de sokak alma megvalosulhatott, mert lesznek rendorok? Hmmm... na es?
1.
1.
Myko Alto
Tyűűű, végre lesz egy jó autós stuff? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...