Traileren a Sniper Elite V2

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 13.
  • Videó
Link másolása
Az új trailert kapott a Sniper Elite jövőre megjelenő folytatása, a kétperces szösszenetben egy éjszakai küldetésnek lehetünk szem- és fültanúi. Hősünk csendben, feltűnés nélkül lopózik leshelyére, bebiztosítja magát, majd a megfelelő pillanatban meghúzza a ravaszt - a célpont azonnal meghal.

Bár a Sniper Elite első része nem volt valami óriási kasszasiker, azért a Rebellionnak így is sikerült tisztességes rajongói tábort összegyűjtenie vele - számukra lehet jó hír, hogy a folytatás (ami stílusosan a Sniper Elite V2 nevet kapta) jövő érkezik, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on egyaránt játszható lesz. Az új trailer egy éjszakai küldetésbe enged betekintést, itt láthatjátok:

14.
14.
Falcon
Nagyon tetszetős lett!Kiváncsian várom!
13.
13.
atesz89
Találtam új videót kettőt is a sniper elite 2ről de ezt nem hozták le a hazai lapok.Két gameplay 1 kis interjúval.

http://www.youtube.com/watch?v=oW9sUC7KBfA

http://www.youtube.com/watch?v=1i5cPgQwnxM
12.
12.
Giggsy
Na, lehet jövőre két játszhatónak ígérkező sniperkedős játék is lesz :)
10.
10.
PcSanyko
Nagyon tetszett az első rész,ez is várós lesz! :)
9.
9.
wigyory
Nagyon látványos lesz a game-igy már a várólistán csücsül.
8.
8.
Vopesz
Nagyon jó kis trailer! Az első részt anno rongyosra játszottam, remélem hozza a formát ez is. Csak a Rebelliontól félek kicsit, ebben a generációban mintha nem találnák megukat, az előzőben pedig nagy királyok voltak.
7.
7.
FU€GO
Végre!!!!Az elsőt is imádtam/imádom.Várom nagyon! :D
6.
6.
atesz89
Nagyon város játék!Van itt is 1 csomó info csak az a gond angolul azért linkelem az angolul tudóknak. http://www.gamercast.net/sniper-elite-v2-preview
5.
5.
Malackutya
Hát,ez nagyon tetszik. szép a grafika,főleg a köd,a gőz és a füst van nagyon szépen megcsinálva. Az árnyékok is nagyon szépek,meg a különböző tónusok. A koponyás résznél meg azért tátva maradt picit a szám... :D
3.
3.
Dogmatix
Azért az a koponya átlyukadhatott volna, hogy legyen honnan fröcsögnie a vérnek és az agyvelőnek, de nekem az 1 is tetszett, úgyhogy ezt is várom :)
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...