Szakít a Mortal Kombattal a NetherRealm

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 13.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis egyelőre szeretné jegelni a Mortal Kombat-frencsájzt Ed Boon brigádja, s helyette valami máson munkálkodna a stúdió berkeiben. Hiába tettek le az asztalra egy bitang jó verekedős játékot az idén, kicsit unják már a sorozatot, s ezért új vizekre eveznek.

Van egy meghatározhatatlan bája annak, amikor a haverokkal becsípve osztjuk a pofonokat a Mortal Kombatban - a legutóbbi GK-találkozón is adóztunk ennek az élménynek. Kétségtelen, hogy az idei év legjobban sikerült verekedős címe a kilencedik Mortal Kombat lett, meg is kapta érte az elismerést a VGA-n is. A rendezvényen felszólalt a sorozat atyja, Ed Boon, aki elmondta, hogy a stúdió szakít a Mortal Kombattal, de csak egy időre. Elmondása szerint a csapat teljesen más játékon dolgozik, de a jövőben nagy valószínűség szerint visszatér a sorozat.

Eljön az az idő, amikor hiába sikeres egy frencsájz, nem szabad lehúzni róla még egy rókabőrt, mert elvész a varázsa. A NetherRealm pont ezt szeretné megelőzni és inkább új vizekre evez. Nem feledkeznek meg a rajongótáborról sem, elvégre a kitérő csupán ideiglenes: kapunk új MK-mozifilmet és hozzá új játékot is pár éven belül.

Az idei DLC-áradatnak is vége: Skarlet, Kenshi, Rain és Freddy Krueger után szünetel a tartalomgyártás, legalábbis egy ideig.

10.
10.
Batman
Nagyon jó játék lett.Nagyon vártam az áprilist tavaly.
Viszont most pár évig tényleg nem szabad csinálni Mortalt,mert ez nagyon televolt már mindennel,nem beszélve arról,hogy iszonyatosan magasra tette fel a lécet.
Majd adjanak ki akkor amikor már mindenki egy Mortal Kombat játékért kiált.
És természetesen abból a részből már a PC-sek se maradjanak ki :)
9.
9.
Quent1n
#7: Nem úgy tűnik az eladásokból, hogy a CoD elveszítette volna az értékét ^^ ..

Gotham123: Jó lesz az 3-4 évente is :)

Mortal zsír lett nagyon én is úgy érzem hogy most ezt nincs hova folytatni. A sztorit lehet folytatni ez egyértelmű de ez most így eléggé egybe van. Őszintén ha valaki leültetne hogy találjak ki egy igazi folytatást amivel átütő sikert lehet elérni, vakarnám a fejem rendesen. Elég magasra tették a lécet maguknak a srácok pedig ha azt nézzük ez valamilyen szinten egy remake. Szóval nem csodálom ha most félreteszik egy időre a címet és csak néha csöpögtetnek 1-2 DLC-t.
8.
8.
Kocsis92
#6: őőő az 1-2 év jelenti a rókabőrt általában, szóval maradjon csak a 3-4
7.
7.
Elyas
jó hogy itt legalább felismerték azt hogy nem szabad sok rókabőrt lehuzni egy sorozatról mert akkor elveszti értékét!!! (khm Activision)
6.
6.
Gotham123
#4: Ha nem is 3-4 évente,inkább 1-2
amúgy igazad van.
4.
4.
strike19
Szerintem bőven elég egy Mortal Kombat 3 vagy 4 évente.Szerintem egy újabb verekedős játékot fognak elkészíteni is nekem az a gyanum hogy DC universe fight game lesz.Gondoljuk csak a Mortal Kombat a 16 éven felülieket célozza meg.Egy DC Comic fighter akár a 8 évesek is játszhatnak.Arról nem is beszélve ,hogy a NetherRealm a Warner Bors kezében van.
3.
3.
mohaneji
Jogos, hogy nem akarnak még egy bőrt lehúzni egy régi címről. De ez a Mortal tényleg nagyon adta és sikerült felelevenítenie az igazi mortal feelinget. Remélem a szükségesnél nem tovább rakják polcra ezt a remek címet.
2.
2.
samatagrav09
Biztos lesz még mert SPOILER a végén ott van shinok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...