Negyedóra az Uncharted: Golden Abyss-szel

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 13.
  • Videó
Link másolása
Japánban a hétvégén startol el a PlayStation Vita - a nyitójátékok sorait erősíti az Uncharted: Golden Abyss is. A Sony most 15 perc játékmeneti felvételt mutatott be Nathan Drake zsebben hordható kalandjából, megcsodálhatjuk az érintésérzékeny irányítást és sok mást is.

Az érintőképernyő és a touchpad együttes használatával igen könnyű a rejtvények megoldása és Nathan akrobatikus képességeinek kivitelezése. Az Uncharted: Golden Abyss hősünk egyik korai kalandját mutatja be - a Vita grafikus teljesítménye már most is meggyőző, pedig ez még csak a kezdet! Irigyeljük a japánokat, mivel már a hétvégén beszerezhetik az új handheldet és hozzá az Uncharted-saga következő darabját. Nekünk marad ez a 15 perces videó: bocs a japán nyelvért, de reméljük, így is átjön a lényeg. Hozzánk február 22-én érkezik a játék.

Tipp: A videót feltöltő úriember csatornáján sok más vitás játék prezentációját is megtalálod!

16.
16.
daenath
#15: LOL ez Csáki nagyon durva csako, amugy igazad van, de en nem szologatok be ezert :P
15.
15.
Vurgi
#10: Egy olyan emberről beszélsz, aki nem megszületett, hanem levedlette az anyját. Nos, szerintem Chuck Norris mindenhez ért, de (ELVILEG) mindenkinek kéne tudni helyesen írni (főleg a saját anyanyelvén). Csak mondom.
14.
14.
cannondale
#13: kb akkor jelenik majd meg az xbox 360 uj doboza es a psp araval nemfog tudni vetekedni...se a psa3-al...vagyis a fagyi visszanyal es ps3 arban alaver uj xboxnak 1,5 ev mulva:)
13.
13.
cannondale
1,5 ev mulva +kiadnak egy 30 szazalekkal kisebb,konyebb,keskenyebb,energiatakarekosabb,OLCSOBB valtozatot...
:)
12.
12.
cannondale
#4: nem.mert rontana a ps3 statisztikat.par millio konzollal keveseb+jatek.eztmeg elobb utobb ugyis megveszi aki akarja.
enis most vettem (ujra) ps3-at parhonapra...de februar korul eladom a kis psp-el egyutt beszamitjak a wifis vita araba,vagy +10 ezer ft es a 3G-s vitat kapommeg,azt pedig a hasznalt jatekok arabol probalom majd lesarcolni...vagysi,ha mindenigaz extra rafizetes nelkul 2 honap mulva a zsebemben tudhatom es vilagga mehetek,nagyon messzire SOKAIG:) ebbol a nemzetkozileg agyon politizalt fogyasztoi tarsadalmirendszerbol:)
11.
11.
daenath
#8: Ezen jot vigyorogtam :)))))
10.
10.
daenath
#6: Meg 1 nyelvtan tanar :P Erdekes hogy paran mindig beszolnak a helyesirasra, mivan? ebbol irtatok a doktori diszertaciotokat Csák Norisz :))))))
9.
9.
mamgu
Ahogy nézem az érintőképernyőt arra gondoltam milyen király lett volna ezen Okami-t játszani annak idején, de remélem a Ninokuni-t csak kiadják majd erre is nem csak a Ps3- ra.
8.
8.
wigyory
Két kici japan nyomkodja gombokat-dojszan, majd lasszan- majd maszatolkál, ész jáccik. Nadon királ játékunk van nekunk - teccik másznak isz?
6.
6.
Vurgi
#5: Kb 2. osztály, 5. tanóra anyaga: A MONDATJELEK HASZNÁLATA. Úgy néz ki, hogy te ezen az órán nem vettél részt!
5.
5.
samatagrav09
csak ne legyen ilyen drága min ősszel tudom beszerezni de lehet nem csak minek kell ilyen drágán árulni persze minőség nagyon jó de egyből nemlehetne árcsökkenés miért kell rá várni :(
4.
4.
Folti90
Karácsony előtt pár nappal, nem kiadni világszerte....... a sony megint kibaszik magával!!
3.
3.
Vurgi
aki le akar maradni 3 percnyi japán pofázásról, az nyugodtan tekerjen 3:25-höz, és így talán lesz esélye arra, hogy pillantást vessen a játékra anélkül, hogy egy perc után rage quit-el leállítja a videót, mert tele van a töke a japánnal.
2.
2.
daenath
Hat egy darabot be kell szereznem, a PSP-m e melett gagyinak tunik :D
1.
1.
Slik
a japánoknál jeleneik meg minden hamarabb :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...