PC-re is megjelenik a Stacking

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Tim Schafer és Lee Perry közös játéka számítógépeken is tiszteletét teszi. A Double Fine az év elején jelentette meg a Stackinget PSN-en és Xbox Live-on, a PC-tulajoknak egy évet kell várniuk, hogy az ő gépükön is bemutatkozzon a matrjoska-babák főszereplésével készült cucc.

Alighanem ezt a hét játékbejelentések szempontjából a PC-sek számára kedvez leginkább, az Alan Wake után Tim Schafer agymenése is tiszteletét teszi számítógépeken, függetlenül attól, hogy több, mint egy évet kell várni rá a konzolos premier után. A Stacking világa igazi kuriózum: matrjoska babákat kapják a főszerepet a múlt század elején játszódó játékban, okos és humoros fejtörőket kell abszolválnunk, néhány magazin a legjobb letölthető játéknak választotta idén. A megjelenési dátum még nem ismert, egyelőre annyi bizonyos, hogy "hamarosan" a PC-sek is játszhatnak vele.

9.
9.
Grand Hustle President
A gameinformer szerint a jövő tavasszal érkező játék 15 dolcsiba fog kerülni és tartalmazni fogja a The Lost Hobo King DLC-t!
8.
8.
nero66
Márcsak GOW 2,3 kéne pc-re és kiugranék a bőrömből :DD (csak kár h ilyen nem mostanába lesz :/ )
6.
6.
Cooper911
5.
5.
Hát ez várható volt. :) Mondjuk annyira nem izgatott eddig sem, hogy tűkön ülve várjam, de majd biztos kipróbálom.
3.
3.
Necreon
Milyen érdekes, amint a halálán van a jelenlegi konzol generáció (a Microsoft féle mindenképpen), hirtelen minden kezd megjelenni PC-re is.
2.
2.
giga321
Pc-és Alan Wake után a hét 2. legjobb híre.
1.
1.
nero66
AS:_?AS?_AS_?:ASD Ez mi? xDDDDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...