Rosszabb videók az új Xbox 360 dashboarddal?

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 19.
  • Hír
Link másolása
A Digital Foundry jelentése szerint az Xbox 360 dashboard designja szép és jó, okosodott is, ám van egy aprónak nem nevezhető bökkenő: nevezetesen az, hogy a konzol videólejátszása jelentősen rosszabb minőségű lett a frissítés után. Nem minden arany, ami fénylik?

A magazin munkatársa időt nem kímélve vizsgálni kezdte a felhasználók panaszait és arra a következtetésre jutott, hogy a videótartalom korlátozott RGB-szintet mutat, a színek olyanok, mintha elmosódtak volna, a feketék pedig szürkébbé váltak. Súlyos szavak ezek, de a jelek szerint valóban erről van szó. 

 

 

Az első kép az új dashboardot mutatja, a második a régit

A Digital Foundry összehasonlított pár screenshotot és arra a következtetésre jutott, hogy az új Xbox 360 dashboard nem működik megfelelően, a színek tényleg mosottasak és az adott videó tömörítési hibái lényegesen jobban észrevehetőek. Összességében a sötétebb színek mostantól világosabbá váltak.

A honlap nem talált megoldást a problémákra a konzol menüjében kutatkodva, és még a Microsoft sem kommentálta a hiányosságokat. A bétatesztelők már korábban felhívták a figyelmet a bugokra, igaz, akkor a redmondiak megköszönték az észrevételt, de nem küldtek visszajelzést, hogy az ismert hibák már nem lesznek benne a végleges változatban. Pedig de. Reméljük, hogy egy soron következő frissítésben tökéletesített dashboardot kapunk.

13.
13.
DonMarine
Hali!Nem tudja valaki mit lehet akkor tenni ha új flash van a gépen és le lett rá töltve az új dashboard és valamelyik játék fut valamelyik meg nem?Vissza lehet esetleg állítani valahogy vagy várni kell az új LT re?
12.
12.
dante92
#8: Én is 2 órája leszedtem amcsiról a Youtube-ot, és magyaron nézegettem videókat egészen mostanáig.
11.
11.
dante92
#9: Ilyen miatt nem fognak bannolni.
Egyébként meg nagy f.szságnak tartom, észre se vettem. Még a képek alapján se nagyon. Nem annyira vészes.
10.
10.
Kysmora-00
De remélem hamarosan mi is megkapjuk és még jó néháény dolgot mert nekem kezd egy kicsit kevés lenni a live! Legalább is tartalmilag!
9.
9.
Kysmora-00
hát én félek ezektől a a dolgoktól magyar livom van (Sajnos) nem merem bejátszani hogy csinálok egy Usa profilt és letöltöm a youtubot csak hogy a magyaron tudjam használni! Engem már bannoltak és k..vára nem akarom hogy megint lelőjenek!
6.
6.
Vopesz
Fel se tűnt. Mondjuk még így sem, hogy tudom. Ezt is biztos ilyen robotszemű emberek fedezték fel, akik 3 pixelnyi különbségtől már üvöltöznek két verzió között.
5.
5.
marek05
Szerintem használjanak Perwoll Black Magic-et mert Perwollal a fekete feketemarad :D
3.
3.
cannondale
utojavitgatas=ingyen reklam... van mirol beszelni megtobben ra'cuppannak:)
2.
2.
Kreto
Nem nagy hiba meg orvoslható csak ha már kiadnak valamit akkor miért nem normálisan. És nem utána javítgatni.
1.
1.
McDuff
nem egy eget rengető hiba,2 gombnyomás a monitoromon és már el van intézve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...