Kibővített trailert kapott az új Alan Wake

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 19.
  • Hír
Link másolása
Megjelentek az első előzetesek az Alan Wake's American Nightmare-ről, ennek örömére a játék VGA-trailerének kibővített változata is napvilágot látott néhány screenshot és a "dobozborító" társaságában. Az új Alan Wake akciódúsabb lesz, de semmi esetre sem szabad DLC-ként gondolni rá.

Úgy néz ki, a Remedy továbbra is számol az Alan Wake címmel: nemcsak most, az American Nightmare-rel, hanem a jövőben is, és az is lehetséges, hogy a srácok egy ideig ezen az úton (mármint a digitálison) haladnának majd tovább. Az Alan Wake's American Nightmare nem igazi második rész, de semmi esetre sem DLC: 5 órás játékidőt és vadi új kalandokat ígér az arizonai sivatagban.

A koncepció még mindig régi, illetve majdnem: a fejlesztők szerint az eredeti játéknak a kétharmadát tette ki a sztori és a maradék egyharmad szólt az akcióról, itt ez arány megfordul, és lőni is sokkal többet fogunk. A történet szerint Alan Wake a saját maga által írt Night Springs sorozat egyik epizódjába kerül, Mr. Scratch ellen kell megküzdenie, aki meg akarja ölni hősünk feleségét, Alice-t.

Az akciódúsabb játékmenet és az új arcade játékmód, a Fight Till Dawn (ami temérdek fegyvert, ellenfelet, online ranglistát és feloldható tárgyakat ígér) létjogosultságát a digitális médium indokolja a fejlesztők szerint. A pontos ár és a megjelenési dátum nem ismert egyelőre, de a Remedy szerint még év az elején számíthatunk a premierre, és ha minden igaz, 15 dollárnál többet nem is kell leszurkolnunk az új Alan Wake-ért.

Fent a kibővített trailert, valamint az új screenshotokat láthatjátok.

15.
15.
Gamer
#14: a megítélésről annyit, hogy ma már a teljes értékű játékok is dlc színvonalúak, legjobb példa a Resident Evil 4-hez képest a Resident Evil 5 is csak egy dlc....

ez is egy dlc színvonal mondhatnak bármit...
12.
12.
The Lone Drow
#9: Nem DLC és nem második rész, hanem arcade letölthető cím. Nem lehet DLC mivel nem a játékba épül be.
11.
11.
Vopesz
#5: Hát ha szó szerint vesszük, hogy Downloadable content, akkor ja, dlc. Bár akkor minden más arcade játék is dlc.
10.
10.
biohazard rex
#2: Ez messze nem horror...és nem is akar az lenni.
9.
9.
Gamer
#8: ha nem dlc és nem igazi 2. rész, akkor ez egy új műfaj, legyen a neve Gamekapocs kiadás :)
és részemről kiegyezhetünk döntetlenbe :)
6.
6.
Megacsiga
#5: stand alone dlc, mint a gta4 nél
4.
4.
fojesz
#3: olvasd el a cikket, és még te is össze tudod majd legózni, hidd el.
3.
3.
Gamer
"semmi esetre sem szabad DLC-ként gondolni rá" hanem, hogy kell gondolni rá?
2.
2.
Macifasz
Plusz így, ezekkel a változtatásokkal, ez már inkább egy horror-hent lesz, nem pedig egy túlélő-horror. Kíváncsi leszek, ez majd jön a később PC-re. Annak ellenére, hogy annó havernál kitoltam konzolon, PC-re tuti beszerzem, és nekikezdek újra.
1.
1.
Macifasz
Hát nem tudom...ez a poszter féleség engem inkább emlékeztet egy Dead Rising epizódra, mint egy Alan Wake folytatásra...:-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...