Megérkezett a Game of Thrones RPG első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 21.
  • Videó
Link másolása
Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a Game of Thrones szerepjátékot, amit a francia Cyanide fejleszt. A srácok járatosak a témában, elvégre ők készítettek stratégiát is a népszerű regénysorozat alapján, ráadásul az RPG-hez különösen összekapják magukat: R.R. Martin is besegít a munkálatokba.

A Game of Thrones szerepjáték PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, megjelenése a jövő év elején várható. A program George R.R. Martin A tűz és jég dala című regénysorozatán alapszik, a forgatókönyv megírásában maga R.R. Martin is közreműködött. Az RPG harminc óra játékidőt ígér, a látványról pedig az Unreal Engine 3 gondoskodik, aminek az eredményét az új trailerben is megcsodálhatjátok.

Ráadásul - de csak mert karácsony van - van még négy screenshotunk is:

16.
16.
Komolyan nektek mi a f.sz bajotok van ? Ennyi véresszájú idiótát még életemben nem láttam. :( Láttatok egy 2 és fél perces videót és úgy ömlik belőletek a szar, hogy kiakad a trollméter :(
Az egésznek kb a 80-90%-a átvezető animáció, jó, ha talán van benne összesen 10- 20 másodperc gameplay. Lehet, hogy nem meseszép (még unreal3 viszonylatban sem), de ezért leírni egy játékot? Megtudtunk valamit a történetről ? Nem... A játékmenetről ? Nem... A hangulatról ? Nem...
Amúgy, ajánlom a google imagest, vagy bármelyik játék galériáját, hogy nézzétek már vissza mai szemmel, hogy az istenített játékok hogyan is néztek ki, mondjuk 2-3 évvel ezelőtt. Milyen kidolgozott volt a világ, mennyi tárgy, fű, fa, épület volt (az épületek kidolgozottsága). Nem azt mondom, hogy egy szép (mert tényleg nem az), de azért túlzásokba ne essünk már ! :(
15.
15.
drat576
én várom, már csak azért is mert RPG
14.
14.
thernielle
Komolyan mondom, hogy az Isten verje meg, nem akarom elhinni, hogy egyetlen nagy stúdió sem látott fantáziát a franchize-ban, és egy ilyen pöcsmák stúdiónak kell belőle epikus fantasy-t csinálni >:/
Bakker, ez egy röhej! Inkább hagynák békén az egészet! Egyszerűen nem is értem, hogy Georgie-papa hogyan adhatja a nevét egy ilyen marhasághoz. Miféle brigád ad ki egy olyan trailert a kezei közül, amiben grafikai glitchek vannak (rengeteg), az égvilágon semmi sem derül ki a sztpriból, elkeserítően egyhangú, gyenge a látványvilága és olyan karakteranimáció van benne, amit a Heroes 6 átvezetői is lazán lenyomnak? Beszarok.
13.
13.
golgotha
#1: Egy árny amit egy Melisandre nevű boszorkány pina szül, olvasd el a könyvet, könnyű kis olvasmány s elég jó is a mai mércéhez képest.
12.
12.
KENKILL
#10: Mi volt ebben gyenge? A grafika már 2 éve is ótvar lett volna szerintem, ezek a karakter animációk meg szintén elég nevetségesek. Meg az a pár pillanatnyi gameplay ami látszik... nehezen hiszem hogy ez hosszú távon le tudna kötni. Meg aztán ki az aki kiad egy RPG előzetest mindenféle utalás nélkül a sztorira. Egyetlen ami pozitívum ebben a trailerben az a zene, bár annyira az sem mert a soriból van. Imádom a trónok harcát, olvastam mindet többször is, oda-vissza láttam a sorozatot... de ez gáz.
11.
11.
Sethiran
Nem lenne ez rossz, csak attól félek az Elder Scrolls, meg a Warcraft meg mittudomén milyen világok mellé most kapunk egy Westerosban játszódó tucatfantasyt. Remélem nem rontják el. Martin bácsi meg spurizzon vissza befejezni a könyvet mert lassan befejezem az ötödik részt és nincs tovább egyelőre.
10.
10.
Slik
mivel volt ebben gyenge? alig láthattunk valamit... nem kell rögtön lenyomni
9.
9.
balint23h
Ez elég gyenge volt. Félek a játék is az lesz.
8.
8.
mephi
A gond az, hogy szerintem ezek a munkák, ez a hatalmas világ túl sok a Cyanide stúdiónak. A Legacy sem lett volna rossz játék, de valahogy nem tudták a sok kis jó ötletet egy egésszé összegyúrni.
Félek ez is erre a sorsra fog jutni.
7.
7.
Stranger
#5: Jövőre egy ilyen grafika tényleg nagyon kevés lesz. Lelassult a fejlődés, most már tény. Remélhetőleg maga a játék jó lesz...
6.
6.
wigyory
Követem a hirek alapján hogyan kerekedik belőle egy jó kis game, de.. maradok a filmbeli sorozatnál-az nekem bejön.
5.
5.
exonic
A látvány csak nekem nem engesztelte ki tetszésem? reméljük (ami valószínű) még finomítanak rajta
4.
4.
Csemegekukorica
áhh király a könyv de egy SKyrim vagy bármely TES mellett labdába nem rúg...ilyen grafikája volt kb a Morrowindnek de nem hiszem hogy olyan részletes lesz.
3.
3.
vuliem
Az egyfajta karakteranimáció o.O... Mind1, ha a játékmenet és a sztori ütni fog, akkor látványnak ez elég lesz.
2.
2.
hát külsőre még hmm hogy is mondjam izé... :P nah de reméljük majd a játékmenet jóféle lesz
1.
1.
randall13
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...