Újabb kép a Respawn legújabb projektjéből

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 21.
  • Képek
Link másolása
Az Infinity Ward volt munkatársai által alapított Respawn Entertainment gőzerővel dolgozik legújabb játékán, a minap ki is adta a projektből a második teaser screenshotot. Persze ne örüljünk, úgysem látszik rajta semmi: a fejlesztők voltak olyan szemetek, hogy az egész képet elhomályosították.

A Respawn Entertainment megalakulása valószínűleg mindenki számára ismerős történet, ahogy az sem okoz meglepetést, hogy a Call of Duty-játék néhai fejlesztői új projektbe vágtak az EA Partners közreműködésével. A Respawn honlapja még júniusban indult el, ott látott napvilágot az első screenshot a játékból, most pedig így karácsony előtt befutott a második - kár, hogy ezen sem látszik semmi az égvilágon:

33.
33.
szerintem meg egy klónok támadása mmo és éppen az "áramfejlesztő alá célozz"-t játszanak... vagy "fölé" a f-szom se tudja már :D
32.
32.
Pisti88
Ebből a képből aztán sok minden kivehető -.-
31.
31.
bakker, ez bármilyen kép lehetne bármelyik játékból... :\
30.
30.
Bako
Lehet még a fejlesztők sem tudják mi ez, csak most figyelik a fórumokat és jegyzetelnek miről is szóljon az új játék :)
28.
28.
venoom
ezt a képet egy CIA-és laborbatkány se tudná kiélesiteni
27.
27.
daenath
A kepen egy eticsiga lathato amint maszik ki a kozervbol, a fenypaca az alagut kijaratat jeleniti meg :)))))))
26.
26.
Shadowsomi
Hát ez... Addig bámultam, hogy minél több dolgot kivegyek, míg meg nem fájdult a fejem... Ezeknek a pacáknak mi a túró értelme van? Csak ba***a az ember agyát, hogy vajon még mi a frászt nem fedezett fel a képen... Vagy csak én vagyok így ezzel?
25.
25.
Giggsy
#20: Epic comment is epic :))

Amúgy nem értem, hogy hogyan hiheti el bárki is az ilyesmiket a filmek alapján. Mégis hogyan fejtene vissza valaki olyan képpontokat amik ott sincsenek??? (lefordítva: ha egymás mellett van egy kék és egy zöld képpont, amiből az elmosás két darab hányásszínű képpontot gyárt, honnan tudná bármilyen program eldönteni, hogy melyik volt a kék és melyik volt a zöld, vagy úgy általában, hogy az egyik kék volt, a másik pedig zöld) És ez még nem is az a szint, aminek a felfogásához olyan nagy tudás kellene. Különösen dühítőek az ilyen marhaságok azoknak, akik akárcsak egy kicsit is értenek a képszerkesztéshez, mert azok tudják, hogy már egy közepesen elmosódottra sikerült képből sem lesz soha újságba való minőség (kivéve Blikk és társai...)
24.
24.
Ector
Én tisztán látom, hogy van benne valami kis pink, na meg pár macska...valószínű ez egy nagy átverés lesz, mert ez nem lehet más, csak a HELLO KITTY LEGÚJABB KALANDJAI !!! (Nagy tapsot a Respawn-nak, legújabb Fps-ükért, melynek főhőse a veterán kiscica :P)
[Fura kommenteket írok ma este az tuti, pedig nem vagyok betépve :P :D :) ]
23.
23.
strike19
Nekem az ilyen homályos dolgokról a half life 2 jut eszembe amikor betölt a menü kiélesedik a kép.Csak kár hogy nem a Valve osztotta meg a képet :(
22.
22.
wardprod
#20: ROFL :D

Amúgy ők azok, akik még azt sem tudják, hogy kiket alkalmazzanak, de már most csinálják a hype-ot az ilyen semmi képekkel. Na ez a marketing öcsém.
21.
21.
Vopesz
Eddig elég szánalmas a marketingje a Respawnak. Remélem a játékukra majd nem lehet ráilleszteni ezt a jelzőt, de ilyen pr-al engem csak eltaszítanak. Vagy maradjanak kussban, vagy adjanak ki valami értelmes promót.
20.
20.
Veldspar
#18: "photoshoppal nekiáll és visszaállítja az eredeti képet"

CSI much?
19.
19.
Mortis
Szemzavarral élők előnyben.
18.
18.
alex512
Ez is "kihívás" a rajongók felé, hamarosan sztem egy ráérősebb fazon photoshoppal nekiáll és visszaállítja az eredeti képet. Ez olyan mint mikor a Bioware a mass effect 2 előtt QR kódokat dobott ki ami megfejtve célzást tartalmazott a sztorira. Kár itt nyivákolni, ha nem érted mit látsz ^^.
17.
17.
nero66
Azt próbáltátok már, hogy hátrébb mentek és messziről nézitek? :D Én igen és simán látszik h a távolban van egy gombafelhő, a bal oldalt egy épület amin 2 lámpa is van, és egy kis tető a földszinti boltív alatt, a jobb oldalt is egy épület és mellette a jobb alsó sarokban az a 2 fekete paca 2 katona. ;D + sztem egy sivatagban vannak és éppen a városból sétálnak kifelé!!! :)
16.
16.
kirschakos
Ennek mi értelme? ha már megmutatnak valamit azt csinálják rendesen. Vagy sehogy. Ez így a nagy semmi.
14.
14.
Strelok
#8: amit te master chiefnek látsz az 2 lámpa és valaminek az árnyéka....
9.
9.
Slik
bal oldalt egy ember van egy fegyverrel a kezében
8.
8.
Veldspar
Bal oldalon Master Chief fegyóval a kezében a jobb oldali klasszikus "kis szürke" ufonauta felé hajolva tüzet ad a baljában lévő zippoból, a háttérben a defektet kapott repülő csészealj, jobb szélen pedig zangarmarsh-i óriásgomba.

Aki nem látja, az mehet szemészhez! :)

A viccet félretéve direkt elhomályosított képet kirakni mint promót... ehhez pofa kell...
7.
7.
giga321
6.
6.
fojesz
#2: Én is gombafelhőre tippeltem, baloldalt pedig vagy egy űrhajót vagy egy mechát látok.
5.
5.
Split
(bazzeg, nekem azt mutatta, hogy nem küldte el az első kommentemet... bocs a floodért)
4.
4.
Split
Bárcsak lenne már Photoshop CS6, legalább ezt is "helyre tudnánk állítani". :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...