Már 18 millióan regisztráltak a World of Tanksre

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy tankos MMO-ja immáron 18 millió regisztrációval büszkélkedhet - persze ez nem jelenti azt, hogy ugyancsak 18 millió játékosa van. Szó sincs arról, hogy ugyanennyi aktív játékos harcol a szervereken, de a közösség vitathatatlanul hatalmas.

A World of Tanks igazi hiánypótló alkotás, számtalan embertársunk gyermekien rajong a páncélosokért - a Wargaming.net pont ezt a hullámot lovagolta meg MMO-jával, mely úgy látszik, bejött az embereknek. Egészen pontosan 18 millió regisztrációval büszkélkedhet a játék. Figyelem, az adat csalóka: nem 18 millió játékos dúlja aktívan a hadszintereket, hanem ennyiszer kattintottak a regisztráció gombra. Könnyen lehet, hogy egy játékosnak több accountja van, mások pedig a kezdeti lelkesedés után abbahagyták a játékot, hozzáférésük pedig lóg a levegőben.

A World of Tanks nem kapott nagy sajtóvisszhangot, de például mi írtunk róla és az élmény bejött. Ennek ellenére tankokat vezetni és hírhedt csatákat vívni igen élvezetes - szép munkát végeztek a fejlesztők. A felhasználói bázis pedig tényleg hatalmas, még akkor is, ha nem 18 millió játékosról beszélünk, csak a töredékéről. Főleg Kelet-Európában imádják, de szerencsére egyre jobban terjed az ige.

13.
13.
F-14Tomcat
Saját klánom van, 3 Tier 10-es Tank a Garázsban (IS7, E100, T30).
Több mint 10000 lejátszot Csata. :-)
12.
12.
Lord Zozo
#1: Ízlések és pofonok. Nekem a Battlefield meg a COD nem jött be. EZ van.
Ja a Red Orchestra-t meg a kukába dobtam.:-((
11.
11.
Lord Zozo
Az utóbbi idők legjobb játéka. Főleg ha már haverokat is találsz,vagy esetleg már klántag vagy csodálatos estéket tud okozni. Nekem utoljára a Counter-strike-al volt hasonló élményem.
10.
10.
Stranger
Az egész világon? Dragon Nestre Koreában 60millióan, 16 hónap alatt.. trololol
9.
9.
Adamknight
Amúgy a World of Warplanes-nek mi lesz a rövidítése? XD
8.
8.
Donpedro
#7: Tekintve, hogy a WoT már kétszer is megdöntötte az "egy szerveren egyszerre online felhasználók száma" Guinness rekordot, nem hiszem hogy hogy szégyenkezniük kéne :)
7.
7.
wardprod
Az, hogy hányan regeltek semmit nem jelent... Hányan játszanak vele naponta? na az más kérdés, ahogy a cikk is írja.
6.
6.
Donpedro
Nem véletlen hogy sok a játékos, szvsz a mai napig a legkorrektebb f2p játék. A fizetősök lényegében csak a gyorsabb fejlődést élvezhetik. Hiába vesz az ember premium shellt, egyrészt nem éri meg, másrészt ha noob vagy, az se segít rajtad, mert az is ugyan úgy le tud pattani, mellélőhetsz, stb. A premium tankok pedig mindig rosszabbak a saját tierjében lévő nem premium tankoknál, lényegében csak XP és creditfarmolásra jók (de arra nagyon).
5.
5.
BrockSamson
Jelenleg pihentetem, de lekotott egy ket honapig, foleg mert haverokkal egyutt toltuk. Vegul is ingyenes reszevel nem veszithet az ember semmit, legfeljebb idot.
4.
4.
randall13
kiegyensúlyozatlan nagyon
1.
1.
shooter1234
Én is regisztráltam rá, de nekem egyáltalán nem jött be. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...