Csajok az új Street Fighter X Tekken előzetesben

  • Írta: InGen
  • 2011. december 22.
  • Videó
Link másolása
A keményarc fószerok után ideje előkapni a csajokat is, hiszen egy japán verekedős játéknak félig az a lényege, hogy mindenféle helyes anime nyuszit nézegethessünk, miközben szétütjük a másikat. Nos, az új előzetes a női nem képviselői közé enged némi betekintést.

A Street Fighterből Chun-Li és Cammy akasztja össze a bajuszt a Tekken-univerzumból érkezett  Asukával és Lilivel. A Street Fighter X Tekken egyébként március 6-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, majd valamikor később PC-re - valamint lesz egy Vita-verzió is.

18.
18.
#17: Te se láttál még egy olyan játékot se...
17.
17.
DON GONDOCS
Én érdekesnek tartom a Japán animeket. Viszont a játékaik amik az anime stílusban készülnek azok röhejesek. Nincs annál irritálóbb amikor az anime grafikát és látványelemeket próbálják 3D-ben imitálni.
16.
16.
attila4545
#15: Idézem:"ezek a rohadt japánok undorító milyen idióta meséket tudnak csinálni." aki ezt beírta az nem véleményét nyilvánította illedelmesen ,hogy nem teszik hanem egy:"paraszt tahó köcsög az illető".

#13 Nem én ezt csak és csakis náluk hallom ilyen szörnyűnek pl:a angol betű helyett amit e-nek ejtünk ők á-t mondanak minden egyes esetben.Aztán sorolhatnám.És ez csak náluk fordul elő.
15.
15.
fészpalm
Amúgy nektek is néha meglátszik az intelligenciátok.
Csak a jó vélemény a vélemény, rosszat nem szabad mondani/írni, különben mekkora paraszt tahó köcsög az illető. Ha nem tetszik tartsa meg magának... Komolyan? Miért van lehetőség kommentelni? Hol van meghatározva, hogy csak szépet és jót lehet írni? Egyél meg egy kg szart, azt ha nem tetszik, tartsd meg magadnak...
Most meg én leszek a geci, akinek nincs igaza, mert ellenetek vagyok.
13.
13.
Adamknight
#12: Hát általában olyankor beraknak egy angol színészt, aki végigmondja a szereplő sorait. De ha másra gondolsz, akkor ez a "megerőszakolják a nyelvet" majdnem minden külföldire igaz, aki nem az adott ország anyanyelvét beszéli legalább 10-20 éve. Pl én még egy külföldivel se találkoztam, aki nem törte volna a magyart valamilyen szinten (itt most nem a környező országok lakosaira gondolok).
12.
12.
attila4545
Miért nem tanítják meg az embereket japán/koreában(dél) angolul kiejteni?Csak én érzem úgy ,hogy amikor egy japán/koreai angolul beszél az olyan mintha megerőszakolnák a nyelvet?
11.
11.
strike19
Végre egy fél tekken játék pc-re.
Az első olyan tekken cím amihez nem kell emulátor.:D
10.
10.
giga321
Legalább jön pc-re is.
9.
9.
goku88
Sziasztok strike19 osztom a véleményed japánok a királyok és örülök,hogy kijön pc-re egy bunyos játék
7.
7.
strike19
Szerintem pedig a japánok a legjobbak. Resident Evil ,Final Fantasy , Devil May Cry ,nem is beszélve a Street Fighter-ről.
2.
2.
Adon_trollface
Jobban örültem volna ha Jun-t teszik be Asuka helyett...
Remélem hogy Leo is karakter lesz ebben a játékban!
1.
1.
foxtorch
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...