Új Max Payne 3 screenshot érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 28.
  • Képek
Link másolása
Az év végi ínséges időkben a kiadók munkatársai is elbarikádozzák magukat otthonukban, így csak nagyon kevés információt csepegtetnek nekünk. Szerencsére a Rockstar Games az ünnepek alatt is gondolt a rajongókra és egyetlen képet mutatott nekünk a Max Payne 3-ból.

S mint ilyet, nagyon meg kell becsülnünk, főleg, hogy egy parázs akciójelenet pillanatképét vehetjük szemügyre rajta. Hősünk annak ellenére, hogy sörhasat eresztett, fáj a feje, savanyú a szájíze, mégis képes lenyomni a túlerőt egyetlen fegyverrel. A Max Payne 3 jövő márciusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

5.
5.
M.invisible
Akkora kettősség van bennem a játék felé! Egyrészt bízom benne, mert Rockstar, amely név már egy minőségbeli garanciával is felér, és azért is bízom benne, mert az előző két rész is nagyon tetszett akkoriban. Másrészről, pont az utóbbi gondolatomból kifolyólag ott van az, hogy az előző részek már nem ma készültek, és ha azoknak a játékmenetét veszem alapul, akkor nem lesz ez más, csak egy szimpla TPS lövölde, bullet time-al. Amiről viszont már annyi bőrt lehúztak, hogy nem tudna lekötni. Max Payne név ide vagy oda! Plussz ha még azt is hozzáveszem, hogy az eredeti hangulatát is elveszti a játék azzal, hogy különböző idősíkok között fog váltogatni, és a Noir-os New York csak amolyan flashback-ként szerepel, akkor tényleg elgondolkodtató, hogy ez mennyire is lesz az, amit a sorozatot magukénak érzők szeretnének. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle!
4.
4.
3.
3.
Garfartix
Nem tetszik a képek alapján.. A Max Payne 1-2 azért volt isteni, mert olyan isteni noiros hangulata volt az egésznek, hogy beszarás... Ez meg olyan mintha valami Vice City lenne..
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...