Letölthető a Gears of War 3 demója

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 29.
  • Letöltés
Link másolása
Jobb később, mint soha, tartja a mondás: a Gears of War 3 demója a minap jelent meg, le lehet tölteni az Xbox Live-ról. A játéknak persze nem feltétlenül volt szüksége kipróbálható változatra, már csak a címe miatt is sikerre volt ítélve, és ugye a multiplayer bétában is rengetegen vehettek részt.

Van egy-két játék, aminek egyszerűen nincs szüksége kipróbálható változatra, hiába szeretik a játékosok vásárlás előtt megnézni, hogy mibe invesztálnak tizenezer forintokat. A Call of Duty-széria tipikus példáját szolgáltatja a későn érkező demóknak, és ehhez a sorozathoz csatlakozott a Gears of War 3 is, amiből csak a minap jelent meg az Xbox Live Marketplace-en az egyjátékos demó.

A Gears of War 3 persze egyébként is helyzeti előnyben volt, a multiplayer bétában rengetegen vehettek részt, így amúgy sem volt nagy szükség a demóra, lehetett várni vele néhány hónapot. A most megjelent kipróbálható változatot a Gold előfizetők szedhetik le, a rövidke kaland során a második felvonás első, Shipwreck című fejezetébe pillanthatunk bele. Érdemes leszedni, nem fogtok csalódni a játékban!

5.
5.
Kysmora-00
vegye már ki valaki ezt a cikkel nem is lehet letölteni
4.
4.
Vopesz
Mivel kb délután 3-4 között szokott felkerülni minden aznapi megjelenés (dlc-k, demok, arcade játékok)
3.
3.
Wildhun
Én se találtam sehol sem...:S
1.
1.
ptmilan
Én kerestem a magyar és angol LIVE-on is, de sehol nem találom a DEMO-ját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...