A GTA V túlszárnyalja a következő Call of Dutyt

  • Írta: InGen
  • 2012. január 3.
  • Biznisz
Link másolása
Az elemzők dolga, hogy elemezzenek és aztán jósoljanak. Nos, emberünk ezt meg is tette: elemezgetett egy kört, aztán azt találta jósolni, hogy idén a Grand Theft Auto V-ből több példányt fognak eladni, mint a majd megjelenő új Call of Duty-részből. Lehetséges ez?

A szóban forgó elemző Jesse Divnich, aki a következőket találta mondani: "Talán mondani sem kell, hogy a GTA V lesz 2012 egyik legnagyobb megjelenése, de én tovább mennék ennél, és azt mondanám, hogy ez lesz a legnagyobb megjelenés."


Mindezt annak ellenére mondja emberünk, hogy tisztában van vele, a Call of Duty az utóbbi három évben sorozatban megdöntött minden létező szórakoztatóipari rekordot - a filmeket, könyveket, játékokat is beleértve.

"Ne értsetek félre, a Call of Duty idén is hatalmas lesz, talán még növekszik is tavalyhoz képest. De ha döntenem kéne, azt mondanám, hogy célfotóval ugyan, de a GTA V fog nyerni az eladásokban" - fejezte be Divnich.

A GTA IV-ből a megjelenése óta 22 millió példány talált gazdára, így valóban minden esélye megvan arra az ötödik résznek, hogy versenyre keljen a Call of Dutyval.

55.
55.
shatterhand
nekem jó egy sima vice city szerű játékmenet is
a sim, csajozós, meg hasonló baromságokkal ne fárasszanak
54.
54.
Quent1n
#53: A GTA V-nek szerintem egy RDR szintű sztori kell és akkor nem lesz gond. Grafika tuti meglesz a bringa meg nem olyan fontos dolog szerintem. :) De ha bringa akkor gördeszka is lehetne csak míg egy gettos archoz ezek passzolnak addig egy maffiózóhoz nem annyira.
53.
53.
X-Master
Szerintem a San Andreas minden idők legjobb játéka, de a GTA 5 lehet jobb is, főleg hogy végre beleteszik a 4-ből kimaradt járműveket, mint pl. a bringát.
51.
51.
Papus
Lehet a cod-ból több fogy majd,de eddig egyik rész sem ért fel egyik rockstar játékkal sem...
49.
49.
Na hát rajtam nem fog múlni egyik sikere sem, mindkettő olyan mértékben hagy hidegen, hogy az már fagy ! :D Ellenben a ME3 az instant vétel lesz, szóval nyugodtan húzhatnak egy strigulát.

Jut eszembe, a letöltésekkel kapcsolatban: megvan a ME1 és ME2 is eredetiben, mégis a törttel játszom, mert nincs csak 1GB-s mobilnetem, ami a W7 alól nem is működik, csak WmWare alatt futtatott XP-ből. Most akkor ezt hova strigulázzák az okosok ? :D
47.
47.
#26: A Torrentfreaken összesítették hogy hányan szedték le kb torrentről az mw3-at, 3,6 millióan csak PC-n :) És még így is nagy a bevétele. A három millióban azok vannak akik itt kamuztak hogy szar és sosem kell nekik, de azért megnézték... :)
44.
44.
Giggsy
Ha az eladási számokat vesszük, akkor abszurd a feltételezés. A GTA egy eszméletlenül népszerű és nagyon kimunkált játék, de ezen a téren esélye sincs a CoD ellen, lévén, hogy az FPS mint műfaj sokkal jobban fut jelenleg. A CoD-hoz képest a GTA rétegjátéknak számít, én a magam részéről azon sem lennék meglepve, ha a BF3 eladásait sem érné el. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az előző GTA bizony nem aratott osztatlan tetszést a rajongók körében. Engem mondjuk teljesen hidegen hagy a GTA témája, de ez csak magánvélemény.

Ha pedig a minőségről beszélünk, akkor azt csak én tartom durvának, hogy az úriember ennyire megfeledkezik pl a Mass Effect 3-ról? Azért csak egy epikus sztori lezárása lesz egy olyan fejlesztőtől, aki a Dragon Age 2-n kívül eddig soha nem fogott mellé (és a DA2 is csak hozzájuk képest mérten volt gyenge, a Witcher-en és Skyrim-en kívül nem volt nála jobb szerepjáték tavaly)
43.
43.
goblinfing
imádom ezeket az elvakult marhákat..
42.
42.
hedzsooo
#41: Csak az eladasokra lett ertve.

Nekem egyik sem lesz a legjobb, de attol meg rekordbevetele lesz mind a ket jateknak, mert nepszeru cimek. Az, h kinek mi a legjobb, teljesen egyenfuggo.
41.
41.
Ecneb
Rendben van, hogy elemző és ez a munkája, de én jobb szeretem magam eldönteni, hogy melyik lesz a jobb!
40.
40.
JcGross
#38: Ez tényleg jó vicc! Ilyet mondjál már még légyszi!
38.
38.
oddi
ha 1 időben jelenik meg a 2 játék akkor a gta bizony lehúzhatja a rólót!
37.
37.
huszti
#35: biztos hogy fog! sőt, egyből nem 1, hanem 3, azaz három darab új perket is beraknak majd!
36.
36.
Gt17
#35: Hát jó lenne,de pesszimista vagyok,ha a BF 3 hatására nem újított,pedig nagy ellenfélnek indult,akkor egy más kategóriájú játék miatt se fog.
35.
35.
DON GONDOCS
Hátha ennek hatására újítani fog a cod.
34.
34.
aruha
#33: bocs *legnagyobb
33.
33.
aruha
Nem mond hülyeséget...A Rockstar Games készítői is azt mondták,hogy ez lesz az eddigi leg nagyobb játékuk....csak a gépek bírják..
32.
32.
JcGross
Ja, hogy ez másoknak nem volt egyértelmű?
31.
31.
robi009
#16 róbertbock te vagy az ? Hát sikerült megsemmisítened a nyelvtani hibáidat a végzet katlanába ? ja nem , bocs
29.
29.
ATi0021
#25: Szerintem nem érdemes őket egy szinten se említeni. A GTAba van munkaidő így minőség és tartalom. Addig a COD az éves rókabőr amit elad a B kategóriás akciófilm stílusú script, fayboyoknak szánt PR, és persze a COD név. Ami lassan már az NFSnél is nagyobb rókabőrrel egyenlő, ami azért már nagyon durva.

26- Én eddig a 6-dik pályáig bírtam elmenni benne. De folyton az jár a fejemben mi történt, hol van mind az ami a COD2be nem volt.... Plusz hogy elég vastagbőr van a képükön, ha képesek voltak BF3, Crysis 2 ellen ilyen grafikával előállni. Nem vagyok grafika mániás, de ezért ez a motor egyre cikibb, low buget érzést ad neki.
28.
28.
sunstreaker
a Diablo III mióta réteg játék? a Diabló soha nem volt rétegjáték, és nem is lesz az, a Blizzard nem szokott rétegjátékokkal dobálózni..
27.
27.
Neo1989
#25: Nézőpont kérdése !
26.
26.
aludttej
"Ne értsetek félre, a Call of Duty idén is hatalmas lesz" - ha olyan hatalmas lesz mint a tavalyi, még torrentről se szedem le
25.
25.
HardCoreGamR
GTA sokkal jobb mint a COD!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...