Képeken a Ninja Gaiden Sigma Plus

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 5.
  • Képek
Link másolása
Közel harminc képet kaptunk a Ninja Gaiden Sigma Plusból, ami a PlayStation Vita egyik nyitócíme lesz Európában és az Egyesült Államokban. Természetesen némi extrára számíthatunk majd, de alapvetően azt a játékot kapjuk, amit megismertünk PlayStation 3-on.

A Ninja Gaiden Sigma még PlayStation 3-ra jelent meg 2007-ben, és tulajdonképpen az xboxos Ninja Gaiden kibővített átirata volt - a Tecmo Koei most ezt a játékot bővíti ki még jobban, és adja ki PlayStation Vitára. A program a kézikonzol nyitócíme lesz Európában és az Egyesült Államokban, a hírek szerint ráadás fegyverekkel, érintőképernyős irányítással és az úgynevezett Hero móddal számolhatunk az újdonsült kiadás kapcsán.

4.
4.
felegyi
Azért a Vita motorjához képest ez nem is annyira szemet gyönyörködtető, de majd meglátjuk a végleges version-t :)
3.
3.
mateka88
bocs az offért: the run ba,hogy lehet szabad játékmódba játszani xboxon(ugyértem csak autókázni már ha lehet)
2.
2.
Raam989
Hirtelen felcsillant a szemem, hogy mégiscsak vennem kell egy Vitát premierkor, de már szó szerint rongyosra játszottam az első NG (Ninja Gaiden kb 7x, NG Black pontosan 8x, NG Sigma 3x) játékot, így akármit is pakolnak bele, már nem kötne le annyira...
1.
1.
rossitibi
Azt hittem a 3.részt adják ki rá!
Az érintőképernyős irányításról meg annyit hogy én személy szerint képtelen vagyok pl telefonon még mászkálós játékkal is játszani nem hogy hack'n'slash-el! De gondolom ebben csak plusz extra lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...