Megvan a Ninja Gaiden Sigma Plus dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A PlayStation Vita európai premierjével egy időben jelenik meg a Ninja Gaiden Sigma Plus, szóval kishazánkban a nyitócímek között üdvözölhetjük Ryu újabb kézikonzolos kalandját. Alapvetően ugyanarról a játékról van szó, amit már PS3-on láttunk, de extrák is lesznek dögivel.

A Tecmo Koei bejelentette, hogy a Ninja Gaiden Sigma Plus február 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban és Európában, tehát a PlayStation Vita helyi premierjekor érkezik a program. Az eredeti változattól eltérően a játék kihasználja az érintőképernyőben rejlő lehetőségeket, válthatunk belső és külső nézet között. Alapvetően egy portot kapunk a handheldre, ami azért kicsit kínos. A héten már láttunk screenshotokat a játékból, most befutott egy újabb adag.

3.
3.
sherex
kicsit csúnyácska :(
2.
2.
thernielle
"Az eredeti változattól eltérően a játék kihasználja az érintőképernyőkben rejlő lehetőségeket és válthatunk belső és külső nézet között. Alapvetően egy portot kapunk a handheldre, ami azért kicsit kínos." - namost egyrészt érzek egy kis paradoxont itt, másrészt pedig... ööö, szóval miért is kínos? Konzol port egy konzolra? Beszarok :)
Igazából csak nem értem. Egyelőre jelenjen meg a Vita, legyen megfizethető (nem lesz) és majd meglátjuk, mennyire lesz kínos, hehhe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...