Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a tavalyi év legnépszerűbb verekedős játékának, a Mortal Kombat kilencedik részének legteljesebb kiadása. A Komplete Edition tartalmazza majd az összes letölthető karaktert - világszerte február 28-án jelenik meg.

Azt hiszem, minden játékos belátja, hogy a Mortal Kombat legfrissebb része letarolta a tavalyi évet, a legsikeresebb és legjobb verekedős játék címét is elbitorolta. A NetherRealm tényleg nagyot alkotott, visszahozta az évek óta döglődő sorozatba a lelket, pont úgy, ahogy a régi rajongók szeretik. Február 28-án érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition, mely tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t, valamint a Mortal Kombat: Songs elnevezéseű zenei albumot.

A listának nincs vége, elvégre letölthetjük az 1995-ös Mortal Kombat mozifilmet is PSN-en és Xbox Live-on. Ehhez jön még 15 ilyen-olyan skin és Scorpion, Sub-Zero, valamint Reptile klasszikus kivégzései. Ha eddig valamiért kimaradt volna a tavaly áprilisban megjelent Mortal Kombat, akkor itt az alkalom, hogy minden finomságot egyszerre kaparints meg! Köszönjük, Nathan!

14.
14.
meatsuckDD
#9: hát ha arra van pénze az embernek,hogy fejlesztgesse a PC-jét,akkor mindenbizonnyal azt a pénzt,akár egy boxra is félrerakhatta volna: D valóban jobban megéri,nem kell azon parázni,hogy akadni fog a játék,mert esetleg gyengék hozzá a box paraméterei.itt ilyen nincs,meg tényleg rengeteg olyan játék van,amit PC-re ki sem adnak....és akárhány ilyen poszt van,mindenhol sírnak a PC-sek: D jaaa és ha már arra nincs pénzük a PC-seknek,hogy vegyenek egy boxot,akkor kétlem,hogy kiadnának 12000-et egy eredeti MK játékra,ha lenne PC-re: D inkább letöltenék....én is töltöm boxra a játékokat: D
13.
13.
sober
király! egy kis frissülés....
12.
12.
Quent1n
Nah ezt megveszem PS-re asszem :) Áldom az eszem, hogy nem csábultam el a simára még :D
11.
11.
habo
fúúú ez isten egy darabja :D gyerekeeeek vegyetek :P
7.
7.
strike19
Remélem nem lesz olyan ez Mortal Kombat kiadás mint a Street Fighter Arcade Edition.Nem tetszett hogy alapból felvolt oldva minden karakter.Én szeretek küzdeni egy karakterért.
6.
6.
Genki
Mostmár biztos, hogy megveszem ps3-ra.
4.
4.
Cooper911
Kár, hogy nem jön PC-re. Ezt megvenném. De csak emiatt nem fogok konzolt venni.
3.
3.
Vegyetek konzolt a gép mellé. Ma már az jobban megéri szerintem.
2.
2.
caleb007
Na és a Mortal Kombat Arcade Kollection-nel mi van? Nyáron azt mondták, egy hónap késéssel jön PC-re. Aztán novemberben Ed Boon twitteren kijelentette, hogy még hozzá sem kezdtek a PC verzióhoz. Jó, mondjuk emulátoron is mennek a régi részek, de a multiplayer miatt megvettem volna.
1.
1.
:( (nem mindig könnyű PC-nek lenni)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...