Egyre jobban néz ki a Game of Thrones RPG

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 12.
  • Képek
Link másolása
Vajon most tényleg nagy dobásra készül a Cyanide? Tavaly ősszel a Trónok Harca világában játszódó stratégiája könnyen felejthető volt, ám abban mindenki egyetért, hogy George R.R. Martin szüleménye igazán egy szerepjáték keretein belül brillírozhat. Újabb screenshotok futottak be.

A Cyanide most beleadott apait-anyait: jó pár, az HBO sorozatában szereplő színész arcát is megszerezte a játékához, kis szerencsével a Game of Thrones RPG még az áprilisban érkező második évad előtt a boltokba kerülhet, lévén, hogy megjelenése a második negyedévben várható. Két ismerős karakter bőrébe bújhatunk: az egyikük Mors, a Night's Watch őrzője, a másikuk Alester, a vörös pap. Felváltva irányíthatjuk őket a kaland során.

A grafikai egyre jobban néz ki, kérdés, hogy a játékmenet is megüt-e legalább egy közepes szintet - ha így van, a fejlesztők hátuk mögött a sorozat jogaival, akár még sikerre vihetik a cuccot.

13.
13.
balint23h
#11: A 4. könyv engem is kiakasztott:D Nagyon más irányba megy el mint ahogy a 3. után vártam. Na meg az egész marha unalmas. De ha ez megnyugtat az 5. már érdekesebb csak az meg 900 oldal és nem azért 900 oldal mert annyi mondanivalója van hanem mert el van nyújtva de még mindig jobb mint a 4. rész.
12.
12.
hedzsooo
#3: Nem rosszak azok a kepek annyira, sot. Plussz nem is tudni melyik platformrol vannak a kepek.
11.
11.
Scoo
#10: Pont ez a jó benne! Senki sincs biztonságban, még a főszereplők sem, így lehet értük izgulni. Nem úgy vagy vele, hogy ugyan, úgyis kiverekedi magát a szereplő valahogy, mivel koránt sem biztos. Ez a bizonytalanság, a merész szereplő kiírások, a különböző nézőpontok, a mindenkinek van normális, elfogadható indoka, a kidolgozott világ teszi mesterművé a könyvet. Viszont a 4. könyvre elszállt az író. Most olvasom, de baromira bosszant, hogy új szereplőket helyezett a középpontban, miközben engem a régiek érdekelnének. De hogy a játékról is írjak: mnmn1-elk rétek egyet. Nagyon jó lenne kalandozni Westeroson, de ez a játék túl gyorsan jelenik meg. Egy ilyen volunemű játékhoz több idő kell. Még a Skyrim is tele van buggal.
10.
10.
randall13
#8: Nekem az nem tetszik hogy úgymond jönnek-mennek a karakterek. Könyvet nem olvastam, de ha jól emlékszem azt írták, hogy pl a 3. részben szinte már alig lesznek szereplők az első könyvből. Meg azért ritka az olyan is amikor lefejezik a főszereplőt xd Kiszámíthatatlanok az események az biztos, de azért életben lehetne hagyni párat a "jó" oldalból is :D
9.
9.
mnmn1
#8: úgy értem a fejeztek elrendezését
8.
8.
mnmn1
#7: az 1-et imádtam, a 2 még jobb és már most megvettem a 3-at és a 4-et :P

Imádom ezt a karakterek váltogatását!
7.
7.
balint23h
#6: Én is szerettem a könyveket főleg a 3.-at de a 4. sajna nem jött be. Az 5.-et meg most olvasom.
6.
6.
mnmn1
Büszkén mondhatom hogy a Trónok Harca, Királyok Csatája ( bár ezt meg nem olvastam végig) Igazi mesterművek! Imádom őket!

Milyen gyönyörű lenne kalandozni Westeros földjén, Deresben tornyokat mászni, kalandozni a Kísértet erdőben s még sok más. Sajnos ez a játék nem fogja megadni mindezt, sőt lerontja az általad készített képet Westeros-ról. Nem hiszem hogy meg fogom venni...Remélem átgondolják és dolgoznak rajta még minimum 3 évet!
5.
5.
randall13
A grafika még elmegy, meg mondjuk még élsimítás sincs a játékban ahogy elnézem, de azok a semmitmondó arcok...
4.
4.
Donpedro
#3: Grafika nem lényeg, képeket elnézve a konzolokhoz van igazítva :P Csak játékmenetileg legyen rendben :S
3.
3.
Exnem
A grafika viszont még mindig siralmas...
2.
2.
Slik
nekem már eddig is tetszett
1.
1.
balint23h
Ez valahogy vészesen hamar kijön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...