Márciusban jön az I Am Alive

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.

Az Xbox House Party a Microsoft időszakosan megrendezett promócióinak az egyike, a legjobb tél végi, tavasz eleji Xbox Live-megjelenéseket gyűjti össze. Az idei felhozatalban olyan címek kapnak helyet, mint a THQ-féle Nexuiz vagy az EA Partners címke alatt megjelenő Warp, de ebbe az akcióba csatlakozik be az új Alan Wake és az I Am Alive is.

Annak idején sem az Alan Wake folytatásáról, sem az I Am Alive-ról nem gondoltuk volna, hogy letölthető címként végzik, de elképzelhető, hogy pont ez a formula tesz majd jót nekik - mi pedig a pénztárcánkat kímélhetjük, hiszen mindkettő játék 1200 Microsoft Pontba kerül, míg a másik két programért 800 Microsoft Pontot kell leszurkolnunk.

Elsőként a Warp érkezik február 15-én, őt az Alan Wake's American Nightmare követi február 22-én, majd jön a Nexuiz február 29-én, végül pedig az I Am Alive március 7-én. Aki mindegyik címre befizet, 800 Microsoft Pontot kap ajándékba.

1.
1.
Mathia$
Mit tettek ezzel a játékkal... Pedig mennyire felcsigázta az egész játékostársadalmat a legelső teaser.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...