Kiegészül a Red Orchestra 2, jön a Rising Storm

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 25.
  • Hír
Link másolása
A Tripwire Interactive bejelentette, hogy bővítményt kap a tavalyi év legrealisztikusabb második világháborús címe, a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. A küldetés a csendes-óceáni hadszínterekre kalauzol el. Ha imádtad a The Pacific című sorozatot, akkor a Rising Storm a te kiegészítőd lesz!

A Rising Storm kiegészítő a második világháború csendes-óceáni szigetein zajló, kíméletlen és elkeseredett ütközeteit mutatja be. Az első videóban Iwo Jimát csodálhatjuk meg a tengerpartjával és számos alagútjával, valamint Suribachi hegyét, ahová az amerikai csapatok kitűzték a legendás győzelem zászlaját. Az aláfestőzenét az a Ben Hollway szolgáltatja, aki az HBO The Pacific és az Elit alakulat muzsikáit komponálta, de a Medal of Honor és a Call of Duty sem ismeretlen számára.

A bétatesztre már lehet jelentkezni ezen a linken. Az orosz kontra német csaták után tényleg új ízt a játéknak a jenki és japán konfliktus, mely talán annyira még nem elcsépelt. Ami várható: ultrarealisztikus multiplayer csaták, de ezeket a rajongóknak be sem kell mutatnom.

6.
6.
Dogmatix
#3: Bevallom őszintén csak pár videót néztem meg. A fedezékrendszer kifejezetten jó, meg az hogy lehet cserélgetni a csöveket, de pl a sniperezés az szerintem elég elcseszett lett. A grafika olyan amilyen (nem grafikát veszek hanem tartalmat), de engem nem nyűgözött le. A füst se egy nagy szám ahogy láttam, de nem akarom leszólni a játékot mert nem játszottam vele, csak nekem mást jelent az ultrarealisztikus jelző :)
4.
4.
givi6
Jó kis játék, meg kéne nézném milyen...
3.
3.
goblinfing
#1: utána kéne nézni a játéknak és megtudnád, az istenit már emberek!
2.
2.
fnonika
Egy két gameplay jelenet akkor már belefért volna azt hiányolom :(
Ebből a kis felbontású filmből a grafika nem egy egetverő :( Lehet pont azért
Az ultra-realistikussága biztos abban nyilvánul meg hogy ha rosszul játszol akkor nyernek a Japánok s megóvják a II WW-t
1.
1.
Dogmatix
Az ultrarealisztikussága miben nyilvánul meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...