Idén elmarad a BlizzCon

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Gyászhír
Link másolása
Meglepő bejelentést tett a Blizzard, 2006 óta először a fejlesztőcég úgy döntött: idén nem tartja meg saját bejáratú rendezvényét, a BlizzCont. A rajongók számára érthetetlen a lépés, amit a srácok azzal indokolnak, hogy idén inkább szeretnének a készülő játékaik fejlesztésére koncentrálni.

A Blizzard minden évben az Anaheim Convention Centerben tartja meg a BlizzCont, ahol a rajongók társaságában ünnepli meg az éves játéktermését, bejelent egy-két új projektet és fejlesztést, és mindenféle versennyel kedveskedik a fanatikusoknak. Idén viszont erre nem kerül sor, a Blizzard 2006 óta először nem készül rendezvénnyel.

A bejelentést a BlizzCon hivatalos blogján ejtette meg a fejlesztőcég: a Blizzard szerint idén elmarad a buli, és csak jövőre tér vissza, méghozzá azért, hogy a Diablo III, a Starcraft II: Heart of the Swarm és a World of Warcraft: Mists of Pandaira minél hamarabb elkészülhessen, és a fejlesztők figyelmét semmi ne vonja el. Maradéktalanul azért nem tűnik el a BlizzCon szelleme: a szokásos Starcraft II- és World of Warcraft-bajnokságokat a 2012 Battle.net World Championship keretében tartják meg az év végén, Ázsiában.

A Blizzard a lehető legrövidebben indokolta meg a döntést, amit sokan egyáltalán nem értenek, és csak találgatják a buli lefújásának valódi okát. Ezek a játékok tavaly is fejlesztés alatt álltak, ráadásul a Diablo és az új Starcraft megjelenése egyre közeledik, ezért furcsa, hogy pont idén nem tart BlizzCont a fejlesztőcég. Egyes találgatások szerint a bejelentések hiánya miatt maradhat el az esemény, mások szerint a pénz is közrejátszhatott a döntésben: a BlizzCon az utóbbi években az emelkedő jegyárak ellenére is veszteséges volt.

Akárhogy is, a hivatalos álláspont szerint nem lesz idén BlizzCon, mert a Blizzard inkább fejleszteni akar. Azért ez is valami. Köszi, daenath és StoryTeller!

15.
15.
Quent1n
Nincs bejelentés és veszteséges a cucc ergo tök felesleges erőltetni. Egyelőre rip.
13.
13.
#12: jogos, de van de... írtam privát üzenetet (amikor a hozzászólást, nézz rá kérlek, köszi... :) )
12.
12.
Stranger666
#11: Ebből nekem nem derül ki, hogy Diablo2-es lesz a játék... csak annyi, hogy folyton változtatnak valami.
11.
11.
#7: olvass utána kérlek mielőtt hozzá(le)szólsz... (köszi!!!)
http://us.battle.net/d3/en/blog/4325959/Systems_Changes-1_19_2012

u.i.: privátban ha gondolod elküldöm a fordítását is... vagy cikket a hírről...
10.
10.
daenath
#2: Max. annyi hogy a BlizzCon-ig nem keszul el egyik jatek sem, mondjuk en a Starcraft 2 kov. reszetol nem varok semmi ujat, a WoW uj kiegje meg tudjuk mirol szol (zseton + a SWToR lassan konkurencia) es ki a celkozonseg a cime mindent el mond: Pandaira vagy Kungu Fu Panda kinek mi tetszik. Nem csodalkoznek ha ujfent csusztatnak a Diablo 3-at az uj WoW expanzioert.
9.
9.
#6: Az új fejlődési rendszer kuka? Erről lemaradtam...
8.
8.
wardprod
Szerintem meg pont hogy az a baj, hogy úgy gondolják, hogy nem lesz mit bejelenteni, mivel kijöhet a D3, a Panda is, meg neadjisten a HotS is. Ha ezek közül csak 2 jön be akkor is az a helyzet, hogy miután már valami kijön, nincs mit utólag ünnepelni rajta.

Eddig is a BC-okon az volt a menő, hogy bejelentsenek / hypeoljanak dolgokat, viszont ha a fentebbi listából már minden kinnt van, és CSAK egy concept Titan témát tudnak felhozni, akkor abból nem lehet show-t csinálni.
7.
7.
Stranger666
#6: Honnan veszed, ezt a Diablo2 átiratot?... szeretem amikor hülyeségeket beszéltek...
6.
6.
na szép... egyre jobban az a sanda sejtésem, hogy a Diablo III -ból idén nem lesz semmi... és ez felettébb elszomorít... amekkora átmokolások történnek a szerkezetben (úgy az egész fejlődési-rendszer kuka, és vissza D2-höz)... az, hogy ezt is kihagyják hiába mond/ír bárki bármilyen okot, csak azt bizonyítja, nem akarnak szembenézni az ott elhangzó kérdésekkel, illetve szembesülni azzal amit válaszolni kényszerülnének... :( ( ha a WoW nem tartaná el őket, hiába a nagy címek, mára a játékokba beleölt idő és felmutatott eredmény -idő/kész játék arány- miatt éhen haltak volna... és ne jöjjön senki azzal, hogy jó játéknak idő kell.!. könyörgöm mióta fejlesztik és csak egy D2 átirat lesz szebb grafikával a végén hány év alatt.?. ) és hozzá tenném imádom a Diablokat!!! :( :( :(
5.
5.
Dcrysis02
#4: Kijönne.De valószínűleg nem fog. Így nincs is mit ünnepelni.
4.
4.
KocZkaZ
#2: OK, a baljoslatu nem volt a legjobb szo, ez teny, de attol meg szerintem pont azert gaz, mivel az idei BlizzCon idejere mind a Diablo III, mind a Pandoria kijonne, szoval lenne mit unnepelni (megha az SC kov. resze csuszna)
3.
3.
goblinfing
ez a világvége itt a bizonyiték...lol
2.
2.
Ezen mi baljóslatú? Akkor lenne értelme a BlizzConnak ha megjelenne addigra a Diablo 3, az új SC pakk meg a Pandás baromság. Én szerintem úgy jó bulizni ha ünneplünk valamit, versenyek attól még folyamatosan vannak, a Blizzard nem fog megszűnni, játékok mennek, rongyrázás majd akkor ha van ok :) Nézd meg a QuakeCon-t, azon mi lesz majd? Magyarázom a bizonyítványom...
1.
1.
KocZkaZ
Hat ez elegge baljoslatu es felettebmod erthetetlen a Blizzard reszerol. De amennyire a valtozasok vilagat eljuk, meg ezt a dontesuket is megvaltoztathatjak (foleg ha rajongotabor nyomast probal gyakorolni rajuk vhogy)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...