Kamu Halo 4 bétameghívók a neten

  • Írta: InGen
  • 2012. január 29.
  • Hír
Link másolása
Az internet egy gonosz hely, ahol bizony gonosz emberek is élnek. Nem egyedi az eset, hogy különböző kamu dolgokkal próbálnak belőlünk pénzt, adatokat vagy bármi mást kicsalni, a World of Warcraft-játékosok naponta találkoznak ilyenekkel. A Microsoftnak nem tetszik a dolog.

A napokban élesedett a neten egy weboldal, ami a Halo 4 bétában történő részvétel lehetőségével csábítja a hatalmas rajongótábor kiéhezett tagjait. Az egyetlen probléma vele, hogy kamu, és ellopják a regisztráló összes adatát.


David Ellis, a 343 Industries kreatív igazgatója azonnal közölte, hogy az oldal (halo4beta_pont_net) kamu, és semmi köze a Microsofthoz. Ennek ellenére a website továbbra is él, de a Microsoft mindent megtesz annak eltüntetése érdekében. Így a cég benyújtott egy panaszt a National Arbitration Forum irányába, s azt kérte tőlük, hogy a domain cím kerüljön át az ő tulajdonába.

Ilyen esetekben a panaszt benyújtónak (tehát most a Microsoftnak) kell bizonyítania, hogy az adott oldal nem éppen jószándékú, ami egyszerű lesz, hiszen az interneten adatokat lopni valószínűleg nem kifejezetten jószándékú dolog.

2.
2.
Másnapos
Szánalmasak azok akik ilyet csinálnak undorodom az ilyen dolgoktól vagyis ilyen emberektől ha nevezhetünk így egy pár triplatokás,szemüveges.60 éves,ronda protézises,törpe,transzfesztitát................. -.-"!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...