10 perc a Resident Evil: Operation Raccoon Cityből

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 30.
  • Videó
Link másolása
Alig kell már várni a Resident Evil: Operation Raccoon City megjelenésére, a kooperatív akciójáték márciusban érkezik, hogy elcsavarja az érdeklődők fejét, illetve meggyőzze azokat, akik szkeptikusak az új játékkal szemben, amiért az a horrorok játékmenetét szimpla lövöldözésre cserélte.

Lehet fanyalogni, de a Capcom idén tényleg mindenkinek igyekszik a kedvében járni: ha a márciusban megjelenő Resident Evil: Operation Raccoon City nem jön be, hát az igazi hatodik rész be fog, csak várj türelemmel. A GameReactor srácai publikálták először a kooperatív akciójáték első tíz percét, a nyitóküldetést alább szemlélhetitek meg - jó, tényleg nem annyira izgi, de ne ítélkezzünk elhamarkodottan, ugye. Köszi, ampeeer!

50.
50.
DON GONDOCS
Nem várok sokat a játéktól, régen örültem volna egy ilyen akció REvilnek amikor a régi részeket toltam. Most a katonák szemszögéből is végigjátszhatjuk a játékot.
49.
49.
p3ti
#44: A film maga a szégyen a sorozatra.
48.
48.
p3ti
Annyira akartok a régi resivel buzulni akkor vegyétek elő a gamecubeos részeket , és kezdjétek el végig játszani legkönnyebb fokozattól egészen a legdúrvább fokozatig . És ezt tegyétek meg az összes résszel , ha addig nem kaptok psychozist akkor igazi resident evil hardcore super gamerek vagytok.
46.
46.
x360player
#44: Még a Code Veronica X-et(vagy a sima verziót DC-n) is Resinek mondanám PS2-n,nekem még az is bejön,de amit a 4-ik résszel műveltek...siralmas.
Filmből csak a másodikat láttam(Természetesen angolul,magyar felirat sem volt)
L.J a legkirályabb arc az egész filmben.Olyanokat mond,és csinál,hogy besz.rtam a röhögéstől.:)
Komolyan mondom szomorú lettem volna,ha meghal.
45.
45.
kharami
#43: Jajj azért ne legyünk szentimentálisak szerintem! :))))
44.
44.
kharami
#40: Teljesen igazad van! Vitatkozhatnánk most sokáig honnantól nem resi a resi, de én is az első 3 részre mondom azt, hogy az még az oridzsi hangulatot idézte, utána már csak akció játéknak voltak nevezhetőek ! Számomra játszhatatlanok voltak, ahogyan a filmek az első 2 rész után, amik egyszerűen a nézhetetlen kategóriát súrolták semmi párhuzamot nem vonva a játék és film között!:S
43.
43.
shatterhand
#40: Gran turismót se nevezd autós játéknak,mert commodore16on felül/oldalnézetes volt az autósjáték
ha érted mit akarok ezzel mondani;)

De amúgy tényleg köze nincs a resihez. Londonban játszódik, sérült emberekkel kell harcolni és a neve is félreírás volt.
Gyerekes ahogy megmondjátok mi a resident evil valójában. A hülye is tudja,hogy jó volt régen. Azóta eltelt jó pár év, újak az igények (vagy nem).
Adjál ki egy rögzített kamerás full fa..afelbontású klasszikus resi-t és velem együtt megveszik boldogan a játékot......10en (itthon, külföldön meg annak örülnének,hogy minnél kisebb veszteségük legyen legalább).
Ez nem egy klasszikus resi. De ott játszódik, másképp. Volt ilyen railshooter módban is. Ez most tps, lövölde lesz. Ha sikeres lesz, jön a folytatása ennek (a resi6 meg viszi az IGAZI vonalat ha jól megy). Ha meg bukta akkor ennyi volt.
Nem lesz ettől még senkinek semmi baja.
42.
42.
kharami
#39: Azért már egy videó alapján is lehet itélni ne mondjátok már srácok! Plusz ez tényleg minden tekintetből foshalmaz! Grafikai visszalépés sima tps menet szar az egész úgy ahogy van! Én tuti nem veszem meg, ti megvehetitek, de én úgy gondolom az igazi "régi" resisek mind le fogják rántani a mélybe!
41.
41.
samatagrav09
#40: ebben senki sem gátol meg :)
40.
40.
x360player
Csatlakoznék az előttem szólokhoz,ez egy brutálisan sz.r játék lesz.
Resident Evil-nek semmiképp nem nevezhető.Inkább előveszem az első három epizód valamelyikét.
Akkor még Resi volt.
39.
39.
samatagrav09
#36: Én is nagyon régóta resisek de nincs olyan hogy rámondásra megmondod sok olyan játék volt amit az egekbe dicsértek aztán puff semmi és fordítva is
38.
38.
shatterhand
#36: Akinek tetszik ez és nem gyöpösödött be arra,hogy előírja mi a resi az már csak pisis lehet ezek szerint?
Elég régóta játszom már,hogy ne ragadjak le egy vízionált verzióra.
37.
37.
shatterhand
#33: Pont az a két momentum ami ijesztő volt. Slussz, annyi.
Ha nem jött volna silent hill, siren vagy az a fotózásos japán cucc akkor meg is maradt volna horrornak. De azok után ez már csak sima mászkálós-zombis, de nem túlélő horror.
36.
36.
kharami
#35: Sajnos az igazi Gamer aki nem kocka de benne van már régóta a pc ben és játszik régóta főleg resi játékokkal az igy is megmondja! Szilvás bukta!;)
35.
35.
samatagrav09
#34: Kérdem én mindent tudó bölcs kipróbáltad?Ja még nem?Majd mond utána mert a játékokban az első rész szokott az unalmasabb lenni.(legalábbis ez a tapasztalatom
)
34.
34.
Raatkainen
Ez nem hogy Resident Evilnek, de még akciójátéknak is gyengécske.
33.
33.
kharami
#28: Nem lehetetett parázni! EMBER Te játszottál a resi egyel ps en? Majd be fostam mikor a ps rá volt kötve a hangfalakra és egy sejtelmes kameraállás és durr betöri a kutya az ajtót, vagy egy sarkon befordulva egy zombi ugrik a nyakadba!
32.
32.
McDuff
ez egy trágya...az elején a maszkos csávó,hogy van már kidolgozva?ez nem a Resi 5 motorjával készül?
31.
31.
p3ti
#30: pont hogy a legrosszabbról .oldaláról. világítja meg a játékot . Ez kimaradt :)
30.
30.
p3ti
#25: Ezt hogy lehet a többi resihez hasonlítani ? Egy fix kamerás "túlélő" horrorhoz ? Ennek egyértelműen a co-op a lelke , és bele viszik a resident evil storyját az Umbrella szemszögéből . Most végig néztem jó pár trailert , és ez a gameplay pont hogy a legrosszabbról világítja meg a játékot .
29.
29.
DON GONDOCS
Egynek elmegy, tuti siker lesz, ha budget kategóriában indul. Ez a resi rész tucat játék lesz nem a fanoknak készül.
28.
28.
shatterhand
#3: milyen horrort hiányoltok a resiből?
sose lehetett parázni egy resi játékon se

az első kettő zseniális volt annakidején
a 4. rész meg a leg tartalmasabb (ár érték alapján)

27.
27.
shatterhand
ej, de kur--ára tetszik ez
első napos vétel lesz
szerencse,hogy a max payne,meg ghost recon később jön ki
26.
26.
És ki ellen lövöldöznek az Umberall kommandósai az umbrella saját "laborjában"? Nem néztek ki rendőröknek...meg nem úgy volt a sztoriban, hogy...áhh mindegy...hagyjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...