Risen 2: Dark Waters előrendelői bónusz, új képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 31.
  • Képek
Link másolása
A Deep Silver ma bejelentette, hogy ha idejében előrendeled a Risen 2-t, ingyen és bérmentve megkapod a Treasure Island névre keresztelt DLC-t, mely egy exkluzív küldetésszálat tartalmaz majd. A legendás kalóz, Steelbeard kapitány elfeledett kincsét kutathatjuk fel. Új képeink is vannak.

A Treasure Island egyfajta izgalmas továbbgondolása a Risen első részében található küldetésnek, s minden előrendelő ingyen juthat hozzá. A történet Harlok körül forog - ő Steelbeard kapitány hajójának, az Elenornak a szakácsa volt. A gaz inas ellopta Steelbeard kapitány elrejtett kincséhez vezető térképet, hősünk pedig Steelbeard leányával, Pattyvel szövetkezve ered a kincs nyomába egy ismeretlen szigeten, mely teljesen új környezetet vonultat fel - számos misztikumot fejthetünk meg a kaland során.

Tisztára olyan, mintha a Karib-tenger kalózainak egyik részét élnénk át újra - az összehasonlítás nem véletlen, tényleg trópusi környezetben zajló szerepjáték lesz a Risen 2: Dark Waters. Azok se csüggedjenek, akik nem szeretnék előrendelni a Piranha Bytes játékát, elvégre külön is megvásárolható lesz a Treasure Island DLC 10 dollárért, avagy 800 MS pontért. A cím április 27-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Fentebb egy szép adag új screenshotot csodálhattok meg.

14.
14.
Dunmer
Nagyon várom, és szerintem a grafikájával semmi gond nincs nekem kifejezetten tetszik, de ha már ennyien a grafikáról beszélünk akkor szerintem nem a textúrák felbontása és stb. -től lesz látványos a játék, hanem designtól, pályatervezéstől szerintem, ebben a játékban úgy tűnik nem lesz hiány belőle.
13.
13.
hedzsooo
Mass Effect 3 mellett ezt varom meg legjobban 2012-ben PC-re! :D
12.
12.
balint23h
#9: A Skyrim se volt valami csodaszép. A Witcher 2 meg olyan rosszúl volt optimalizálva, hogy nem tudtam túl magasra rakni a grafikát. De ezek még mindig szebbek mint amilyen majd a Diablo 3 lesz. :D Nem a grafika a fontos...
11.
11.
Nahát, ez nekem teljesen kimaradt. Nagyon tetszik a képek hangulata, bejön ez a világ (szerintem a grafikával sincs semmi baj, nem egy nagy eresztés, de elmegy). Szerintem majd akarok egy ilyet is ! De, hogy sikerült ennyire elkerülni, hogy még hírből sem... :/
10.
10.
krami
#9: Tényleg nem éri el a 2 említett játék grafikai szintjét (bár szerintem így is szép), de véleményem szerint egy RPG-nél a grafika a legfontosabb. Legyen jó sztori, küldetések, fejlődési rendszer, párbeszédek, nagy bejárható terület aztán talán ezek után jöhet a grafika. Szerintem.
9.
9.
l4cyk4
#6: Azért lássuk be van abban valami amit anonymus26 mond. Igaz kissé nyersen fejezte ki magát, de egy The Witcher 2 és egy TES V:Skyrim után ez így elég gyér.
8.
8.
DON GONDOCS
Minek a full 'hátszőr defikation' grafika ha bugzik ala gothic. Csak legyen hosszú, tartalmas és érdekes szereplők.
6.
6.
krami
#1: Ügyes vagy, leülhetsz, egyes...

Már nagyon várom ezt a játékot, Felőlem, jöhetne akár a Gothic 3 grafikájával, az se zavarna, csak játszhassak már vele :)
5.
5.
balint23h
A Gothic 2 máig kedvenc játékom, remélem ez is jó lesz.
4.
4.
kebi90
Nekem az sem lenne gond, ha az első rész grafikájához hasonlítana, csak jó legyen :) Remélem nem sokat veszít az RPG-s hangulatából.
3.
3.
crytek
Az első rész is nagy király (meg is van eredetibe). Ezt is jónak ígérkezik!
2.
2.
adikas
Ilyen játékoknál a grafika pont nem a legfontosabb tényező.(Nem mondom, én is szeretem a szépen kidolgozott környezetet).
1.
1.
anonymus26
ez mi ez ?? vmi ps2es grafika ??? 2012 van vagy nem ?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...