Ismerős térképekkel bővült az Uncharted 3 multija

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Naughty Dog bejelentette, hogy elkészült az első Flashback Pack, melyben négy korábban látott multiplayer térképet kapnak a rajongók az Uncharted 3-hoz. Az új változatok teljesen a mai kor igényeihez igazodnak, szebbek lettek - kérdés, hogy van-e olvasóink között, akit érdekel még az online móka.

Friss DLC-t kap az Uncharted 3 többjátékos üzemmódja, ha szeretted az előd térképkínálatát, akkor jól fogsz járni, hiszen ismerős helyszíneket kapunk az arcunkba. Az első Flashback Pack tartalmazza a Fort, a Lost City, a Cave és a Sanctuary továbbfejlesztett változatát az Among Thievesből.

Nem érezzük lehúzásnak a dolgot, elvégre a Naughty Dog hosszú időt töltött azzal, hogy a modern igényeknek is megfeleljenek a mapok, melyek új bevilágítást, új részecske-effekteket és légköri hatásokat kaptak - lesz hóesés, eső, jég, tavaszi napsütés és sarkköri fény is.

A csomag már elérhető az európai PSN-en, de az USA-accounttal rendelkezők csak most vethetik bele magukat a nosztalgiába. A DLC ára 7,99 dollár, képeink és videónk is van róla.

4.
4.
Dogmatix
Nekem nem jött be a multija a 3-nak :S Amíg nincs normális fegyvered addig kínszenvedés az egész játék, utána egész élvezhető, de láttunk már jobbat is.
3.
3.
p3ti
#1: lemaradt a "vannak"
2.
2.
KeXxX
elég korrekt ára van. lehet hogy megveszem.
1.
1.
p3ti
Egészen jó , én még csak most pörgettem ki az Uncharted 2őt , teljesen rabul ejtett . Most bele játszottam a multijába is , "na nézzük milyen" alapon , és nagyon jó , meglepően jól sikerült a multiplayer , szerencsére könnyen bele jön az ember , és viszonylag egyszerű . De jó kis pályák a videoban is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...