Rejtélyes folytatás leleplezésére készül a PSM3

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A PSM3 magazin következő számában egy lövöldözős játék "rejtélyes folytatásának" leleplezésére készülnek a kollégák, csak éppen ötletünk sincs afelől, hogy mégis mi lehet az. A találgatások szerint az Electronic Arts a ludas, a Medal of Honor vagy a Black folytatásáról van szó. Vagy nem.

A PSM3 magazin legutóbbi számának utolsó oldalán az alábbi teaser kép látható, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy érdemes lesz ráúszni a következő újságra is, abban ugyanis egy lövölde rejtélyes folytatásának leleplezése várható. Két dolog szinte biztos: a játék megjelenik valamilyen PlayStation-konzolra, másfelől pedig valószínűleg második részről van szó, erre utal a képen látható két golyó is. A tippek szerint a Medal of Honorról vagy a Blackről lehet szó, előbbiről biztosan tudjuk, hogy készül. Március 6-án minden kiderül...

Update! Érdekes fejlemény, az Electronic Arts éppen március 6-án tart Medal of Honorral kapcsolatos sajtótájékoztatót. Véletlen?

25.
25.
rasztaman
#18: Kérlek olvasd el újra az utolsó mondatom, de ezúttal figyelmesebben! Segítek, nehogy a görgő használata tántorítson el, te entervitéz:

"Ha PS exkluzív játék ról volna szó, nincs tippem, de mivel a Medal NEM AZ (rágom szádba: nem PS exkluzív), így én egy Borderlands 2-nek nagyon örülnék."
24.
24.
metercsiken
Lesz ami lesz.
Nemsokára úgy is kiderül! : )
22.
22.
dante92
#19: "a játék megjelenik valamilyen PlayStation-konzolra". Az előző MoH is megjelent valami Playstation masinára. Ha valóban a MoH (2) az, akkor az nem lesz ekszklúzív.
20.
20.
gerebje
Szerintem a Black Ops 2 lesz mert egyik ismerősömtől hallottam aki eléggé jártas ilyen téren hogy az év végén megfog jelenni és nemrég kezdték el. Nekem egy bizonyos Iron Wolf projektről beszélt hogy ezalatt fut a fejlesztés. Lehet hogy hülyeség 50-50% ezt döntsétek el ti. Egy MOH-nak mondjuk én is jobban örülnék.
19.
19.
kopic
Na ne má! Nagyon remélem, hogy nem PS exkluzív lesz !
18.
18.
kopic
#1: OMG! Hát az utolsó mondatodon behaltam!:DDD Borderlands 2 PS exkluzívként?! Már rég bejelentették, és nem exkluzív lesz! Ezt most ugye csak hülyeségből írtad ?
17.
17.
DanielMcBas
Hát ha lesz MoH 2 akkor remélem hogy a multit sokkal jobbra csinálják meg
16.
16.
hl89x9
hát a MoH 2-nek nem örülnék
egy másik játék második része jobban esne
15.
15.
danez11
#1: nem lenne meglepetés, mivel már fél éve bejelentették.
14.
14.
Yanez
Nagyon remélem,hogy a Black az!De ugyanakkor lehet tps is,nem?
13.
13.
Nekem még a betűtípus is MOH-os, nem hasonló volt a játékban a HUD-on?
12.
12.
Kocsis92
ez túl realisztikus egy borderlandshoz, szerintem egyértelmű MOH
11.
11.
Mathia$
A 2 löszer pedig nagyon a Black-re utal. Így viszont már 70%, hogy MoH lesz.
10.
10.
fojesz
Tolunk egy update-et a hírre, kiderült egy kis "apróság". :)
9.
9.
karneol81
7.
7.
Freed
Iszonyat sok cím van ami szóba jöhet. Mostanában úgy is ez megy hogy a sikerjátékoknak csinálnak folytatást ill. régi gameket húznak fel HD-ra stb...Hát két lőszerből nem nagyon vágom mi is lehet de jó lenne egy tisztességesen megcsinált Black 2.
6.
6.
ribizly
Ha a képből kellene tippelni, akkor én a Bulletstorm 2-t mondanám, de nem valószínű. Az új MOH nem lenne nagy bejelentés, hiszen már lehetett ez előtt is tudni, hogy lesz olyan. A Black meg ugyan kapott folytatást, de én a helyükben nem akarnék még egy akkora buktát... Úgyhogy valójában fogalmam sincs mi jön, de remélhetőleg jó lesz. :)
5.
5.
hakydakillah
Mondjuk a Black most kapott egy folytatást (igaz, más néven), szóval én nem erre tippelnék.
4.
4.
Ez két .32-es (7,65×17 mm) pisztolylőszer. John Browning fejlesztette ki az FN M1900 öntöltő pisztolyhoz. Ebben használták először, majd később több fegyver is használta, Mauser, CZ-50, FÉG 37M :) Hát hogy ebből mit szűrhetünk le? Semmit :-D Ha tippelnem kéne, MOH :)
3.
3.
TEEBEEX360
Hááát. A képet nézve nekem a Black jut eszembe és nem a MOH. De majd kiderül. :)
2.
2.
kicsi_don
most hogy valakinek eszébe jutott a Borderlands , ezt kell mondjam van benne valami.
1.
1.
rasztaman
Én azt mondom, a Black-et úgysem képesek az első részhez méltóan folytatni, inkább hagyják is békén! :) Ha PS exkluzív játék ról volna szó, nincs tippem, de mivel a Medal nem az, így én egy Borderlands 2-nek nagyon örülnék.

béke: ...::rasztaman::...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...