Hivatalos a Sleeping Dogs, új képek és infók

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 9.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix megerősítette a tegnapi napon felreppent szóbeszédeket: valóban érkezik a Sleeping Dogs, s tényleg a néhai True Crime: Hong Kongról van szó. A United Front Games játékából képeink és hangulatos élőszereplős trailerünk is van már. Részletekkel is szolgálhatunk.

A Square Enix 2011-ben vásárolta meg a True Crime: Hong Kong jogait az Activisiontől, és egy év kellett ahhoz, hogy az előző kiadó által törölt címet gatyába rázza a japán vállalat. A fejlesztést továbbra is a United Front Games végzi, szerencsére a srácok segítségére sietett a Square londoni stúdiója is Egy Arizonában tartott PlayStation-eseményen világossá vált, hogy a játék új nevet kapott, ez pedig a Sleeping Dogs, ami 2012 második felében jelenhet meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

A történet szerint egy beépített rendőrt alakítunk, aki a gaz triádok hatalmát szeretné megdönteni. Wei Shen minden hájjal megkent és hirtelen haragú zsernyák - belülről szeretne pontot tenni a hongkongi maffia életére. A történetet átszövi a hűség és az árulás közti ugrándozás, kalandjaink színhelye a teljes hongkongi sziget - ahogy fejlődünk, úgy a szindikátus mélyére is beférkőzhetünk. Koszos halpiacok, gyártelepek, kábítószer és nők. Pont jó lesz nekünk!

A harcrendszert tekintve friss és ötletes megoldásnak örülhetünk - legalábbis a fejlesztők állítása szerint. Brutális és pusztító közelharci kunsztokat vonultathatunk fel, látványos kivégzésekkel megspékelve. Intenzív, magával ragadó élményt nyújt az új True Crime... izé, a Sleeping Dogs. A játékmenet teljesen nyílt, ráadásul a csihi-puhi valós harcművészeti motívumokat is magán visel. A kivégzésekhez felhasználhatjuk a környezeti elemeket: körfűrészt, telefonfülkéket, hulladékégetőket vagy a kár a hűtőszekrény ajtaját is.

A játék fejlesztése nem volt zökkenőmentes, nagy szerencséje van, hogy a Square Enix mégis felkarolta a projektet. True Crime-márkanév nélkül is ütős lehet a Sleeping Dogs. Élőszereplős trailerünk is van, meg egy pár kép. Köszönjük, ampeeer!

9.
9.
p3ti
Nekem le sem esett hogy ez a true crime hongkong :o Ős régen láttam róla a gameplay trailereket , de teljesen el tűnt a felszínről . Jó viszont látni , a trailere pedig nagyon hangulatos , simán filmes .
7.
7.
shatterhand
gameplayt lehet nézni akit érdekel
true crime hong kong néven kell keresni csak
6.
6.
metercsiken
#2: Egyetértek veled.
Simán elmenne egy filmnek is! : )
A játékot tuti vételnek tartom! Legalábbis eddig. : )
5.
5.
giga321
Uuu ez nagyon tetszik. Várom.
3.
3.
Hubert Cumberdale
Jé, jön pécére? Mi a picsa...
2.
2.
Scoo
Fasza kis filmecske. Jöhetne egész estésbe! Vagy lehetnének ilyen átvezető videók benne. Bírnám.
1.
1.
Tibi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...