Újra fejlesztői naplón az xboxos The Witcher 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 11.
  • Videó
Link másolása
A CD Projekt hatalmas reményeket táplál a The Witcher 2 konzolos verziója felé, elmondása szerint "ilyen játékot még soha nem láthattunk Xbox 360-on". Olyan szerteágazó történetet mesél el, melyre korábban még nem volt példa. A nulladik epizód után megérkezett a fejlesztői naplósorozat első része.

A The Witcher 2: Enhanced Edition fejlesztői most arról beszélnek, hogy milyen célokat tűztek ki a munkálatok során, különös tekintettel a választások rendszerére. Łukasz Szczepankowski küldetéstervező elmondta, hogy lelkes játékosként meglehetősen csalódott, hogy konzolokon eddig nem talált olyan szabadságot, mely a The Witcher 2-re jellemző. Döntéseink az egész történetet meghatározzák, a világ és az NPC-k sorsát is befolyásolják. A játék írója, Jan Bartkowicz hozzátette, hogy a történet szintén egyedülálló, ilyen nonlineáris összetett sztorivonalat még nem láttunk Xbox 360-on. Azért mi erre nem vennénk mérget.

A játék áprilisban jelenik meg, az Enhanced Edition extráit a PC-sek ingyen letölthetik majd. Köszönjük, Raatkainen!

5.
5.
Cry2-nél megbántam a premier vételt, ennél viszont sajnálom, hogy még nem vettem meg :( Sebaj, most kárpótolok az elsővel és utána fejes bele a másodikba ! Most már emészthető áron van (számomra) az is...)

Amúgy a nagyon magas gépigényről csak annyit, hogy amikor kipróbáltam egy olyan opció volt ami agyoncsapta a gépet (már nem emléxem mi az) de ha minden más fullra volt húzva akkor simán elment akár mosógépen is és baromi jól nézett ki!
4.
4.
Normen1976
Én még anno a megjelenése előtt vagy 5 hónappal előrendeltem a dobozos verziót PC-re. Időben meg is érkezett és nekem speciel már ezzel az alap verzióval sem volt problémám. Bug nélkül végigjátszottam. Max grafikán ment zökkenőmentesen (Radeon 6870 VGA).

Azóta már 2.2 verziónál járnak, kijátszottam háromszor, most tolom negyedszer. A legjobb játék amivel életemben játszottam :). A konzolos verzió (k) valószínűleg már a patchekkel lesz kiadva, nem hiszem hogy ezen a téren gondok lesznek. A játék ha jól számolom lassan 1 éves már. Vagy meg is van annyi.

Aki beruház rá az nem fog csalódni. Skyrimet veri szerintem magasan. Bár más stílusú játék de a grafika szebb, a mozgások nagyságrendekkel jobban vannak animálva. Aki gondolkodóban van, ne habozzon mert tényleg egy egyedi játékról van szó.

Remek sztori, remek hangulat, rohadt jó poénok, izgalmas akciók és gyönyörű látványvilág jellemzi a játékot.
3.
3.
Raatkainen
#2: Hát igen, sajnos a Witcher játékok nem valami jól optimalizáltak, a hibák meg csak addig zavarnak, ameddig nem rakod fel a javításokat hozzá.
2.
2.
Macccy
Hosszabb idő óta az első nagybetűs RPG lesz amiért úgy gondolom első nap pénzt fogok kiadni, ez meg fogja érdemelni ...


(anno nem játszottam vele PC-n de ahogy hallottam a nagyon magas gépigénye és hibák felől, lehet nem is menne nálam)
1.
1.
gucho
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...